15/08/2022

Ιστορίες αγάπης με ζωά – Άμα θέλει η ξανθιά

Άμα θέλει η ξανθιά

Ξημέρωνε Κυριακή. Μες την καλή χαρά η Λένα. Θα έβλεπε έναν καλό της φίλο μετά από καιρό, οπότε εκτός του γνωστού ‘Κυριακή γιορτή και σχόλη να ’ταν η βδομάδα όλη’, είχε τους λόγους της να ’ναι χαμογελαστή και ορεξάτη, παρ’ ότι άυπνη.

Άμα θέλει η ξανθιάΠού να κλείσει μάτι; Όταν η Τζούλι είχε τα ‘ρούχα’ της έπρεπε να το μάθει όλη η γειτονιά με πιθανότητα να βγει και δελτίο τύπου από το αρμόδιο γραφείο του δήμου, κάτι σαν δελτίο θυέλλης.

Εκείνη πάλι, επειδή ήθελε να κρατάει τα μυστικά της από τους γείτονες έμενε ξύπνια να ελέγχει την κατάσταση. Τσούρμο οι γαμπροί. Μια παρέλαση, όπου καθένας είχε να επιδείξει και διαδηλώσει την ερωτική του επιθυμία.

Άλλες φορές η Τζούλι είχε βγει καθαρή και παρθένα από αυτές τις… επικίνδυνες μέρες της. Ο ένας της ξίνιζε, ο άλλος της βρώμαγε κι όποιος της άρεσε, ε και πάλι, δεν τον άφηνε να πάρει και πολλά πολλά θάρρητα, κανά φιλί πεταχτό κι έφευγε τρέχοντας, σαν γνήσια ανάφτρα.

Όμως, θες αυτή τη φορά να ένιωσε πως είχε μεγαλώσει πια, κι είπε: ‘Ε, να μην κάνω κι εγώ ένα παιδί;’ Τόσες το σκέφτονται άλλωστε στην ηλικία της, να μην σου πω οι περισσότερες. Πάλι, θες αυτή τη φορά οι ορμόνες της να τις προέκυψαν σε παραπανίσια ποσότητα, που δεν μπορούσε να τις ρεγουλάρει κι είχε θολώσει το μυαλό της; Ποιος ξέρει.

Εκείνο το πρωί της Κυριακής και ο Μπλακ που τη γυρόφερνε μέρες και μάταια προσπαθούσε να την καταφέρει, αλλά κι ο Λάκης, ο άλλος σκύλος που κατοικοέδρευε στον ίδιο κήπο, που ίδιες φιλότιμες του φύλου του προσπάθειες έκανε, είχαν αρχίσει να εκφράζουν με οργή την επιθυμία τους. Εκείνη, η λεγάμενη, κάποτε μυξόκλαιγε, άμα τους ένιωθε απειλητικά κοντά της κι απομακρυνόταν, αλλά μετά τους γύριζε κι επιδεικτικά τα οπίσθιά της και τα αρσενικά άφριζαν και κόρωναν. Μετά πάλι κρυβόταν στο σπιτάκι της για κανα λεπτό και τσουπ να σου την ξανά μες την καλή χαρά, μες το κόρδωμα και το τούρλωμα. Αυτό ειδικά τους έφερνε στα όρια του φύλου τους. Ούρλιαζαν από επιθυμία οι αρσενικοί σκύλοι, ούρλιαζαν κι οι γειτόνοι, που τι φταίγαν να πληρώνουν τις συνέπειες της άκρατης ερωτικής σκυλοεπιθυμίας.

Λόγω εκτάκτου ανάγκης  τα τρία σκυλιά είχαν μεταφερθεί δεμένα καθ’ ένα σε άλλο σημείο του κήπου. Ένα στην ανατολή, ένα στη δύση κι ένα στο νοτιά. Τώρα βέβαια, η Λένα το σκεφτόταν πως αυτό ήταν άδικο, γιατί οι επισκέπτες- μούργοι ήταν λυτοί κι είχαν προνομιούχα μεταχείριση, αλλά πού να τα άφηνε κι όλα τα σκυλιά λυτά. Θα τον όργωναν τον κήπο και τι να σπείρεις μες στο κατακαλόκαιρο, που είναι καιρός μόνο για κουτάβια.

Κυριακή πρωί λοιπόν, μόλις είχε έρθει ο φίλος της και πίνανε τον καφέ τους. Είχε διαλέξει την καρέκλα με θέα τον κήπο, να ’χει και το νου της. Τον Μπλακ έβλεπε από κει, που συνέχιζε να είναι αναμενόμενα ανήσυχος.

Όταν, κάποια στιγμή, όπως ήταν απορροφημένη στην κουβέντα έριξε μια φευγαλέα ματιά έξω από το παράθυρο και… Δεν μπορεί. Την είχε σπάσει την αλυσίδα του το ερωτοπαραδαρμένο θηλυκό και… Επιτέλους, ο Μπλακ είχε όλο το χρόνο να της δείξει τι έχανε τόσο καιρό, που δεν τον άφηνε να την αγγίξει, διότι σ’ αυτόν πήγε.

«Ε, πιο παλιός» σου λέει «και πιο μεγάλος, πιο ώριμος ερωτικά θα ξέρει καλύτερα να μου δείξει από το μικρό, το Λάκη, που δεν είχε γίνει ακόμη ‘άντρας’». Αλλά ήθελε κι αυτός, αλίμονο.

Βγήκε κι έλυσε και τον Μπλακ, να ’χει ευχέρεια κινήσεων. Μια που είχε αναλάβει να διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά τη Τζούλι, ε, ας το έκανε καλά. Έπειτα, πού να πήγαινε έτσι… κολλημένος που ήταν στη σαγήνη της ξανθιάς;

Και της έδειχνε, της έδειχνε, της έδειχνε τα φανερά και τα μυστικά του έρωτα και δεν έλεγε να τελειώσει αυτή η συνεύρεση. Και μετά, άντε να περιμένεις να αποκατασταθεί ανατομικά σε κατάσταση ηρεμίας ο σκύλος, αλλά και η λεγάμενη, για να μπορεί ελεύθερη να πάει σπίτι της να γράψει στο ημερολόγιό της: «Αγαπημένο μου ημερολόγιο σήμερα έγινα γυναίκα. Δεν ξέρω να σου πω αν μου άρεσε, γιατί πόνεσα κιόλας, αλλά…» Κάπως έτσι δεν περιγράφουμε οι περισσότερες εκείνη την πρώτη φορά;

Κι η ώρα πέρναγε κι αυτοί δε λέγαν να ξεκολλήσουν. Πολύ στενούς ερωτικούς δεσμούς δημιουργεί αυτή η σκυλίτσα. Η οποία είχε αρχίσει να βαριέται κιόλας όρθια τόσες ώρες κι όλο κουνιότανε και τον έσερνε και τον άλλον μαζί της.

«Α, ρε Μπλακ, ‘Καράβι’ θα σε φωνάζω από αύριο».

Είχε μεσημεριάσει και τα δυο σκυλιά με τις γλώσσες έξω από την εξάντληση και τη δίψα συνέχιζαν να παραμένουν ερωτικά ‘άρρηκτα’ δεμένα. Η Λένα, για να μην τους ενοχλεί είχε κλείσει τις κουρτίνες στο γραφείο της και παρακολουθούσε από μέσα τα τεκταινόμενα, μόνη της πια. Κι έφτασε κάποτε η ώρα του αποχωρισμού. Η ‘ξανθιά’ έτρεξε να κρυφτεί σπίτι της κι εκείνος πήγε να πιεί νερό. Αυτός ο λαίμαργος ήχος της έδειξε πως το ερωτικό ντέρμπι είχε πάρει τέλος.

Μπλακ-Τζούλι σημειώσατε πέντε…κουτάβια στην καλύτερη των περιπτώσεων. Ε, ρε γλέντια! 3+5=8. Βάλθηκε να μετράει, να υπολογίζει, πόσα, πότε, πού θα τα βάλει, πού θα τα δώσει, ποιος θα τα πάρει…

Ο Μπλακ εν τω μεταξύ το ’χε ρίξει στο τέντωμα να ξεμουδιάσει, τσίμπησε και κάτι τις κι αφού έκανε μια βόλτα, κάτι σαν το γύρο του θριάμβου σ’ όλο τον κήπο, οπότε θα πέρασε κι από το σημείο που ήταν δεμένος ο Λάκης, κι έφυγε κατά το βουνό. Έλα όμως που ο άλλος προφανώς μύρισε τι είχε γίνει πίσω από την πλάτη του και ‘ποιος είδε τον Λάκη και δεν τον φοβήθηκε’. Ίσα που δεν γκρέμισε τον τοίχο να φύγει με την αλυσίδα του μαζί. Αυτά τα παλιά πέτρινα σπίτια ευτυχώς αντέχουν στους σεισμούς, αλλά και σε καντάρια ερωτικής σκυλο-επιθυμίας.

Γάβγιζε, όρθιος στα πίσω πόδια του. «Θέλω κι εγώ», γάβγιζε με δικά του λόγια, «αφήστε με, μη με κρατάτε, πρέπει κι εγώ να γίνω άντρας».  Έλεγε κι άλλα, αλλά ελλείψει σχετικής μεθόδου, πού να καταλάβει η Λένα τι έλεγε το σκυλί. Και τι να του κάνει;

Ε, θα ηρεμήσει βαυκαλίστηκε και είπε να κάνει καμιά δουλειά, διότι με τα ερωτικά της Τζούλη είχε περάσει η μέρα. Πόση ώρα να είχε περάσει; Αίφνης συνειδητοποίησε πως δεν άκουγε πια γαυγίσματα. «Θα βαρέθηκε κι ησύχασε», σκέφτηκε κι είπε να πάει να τον χαϊδέψει, που ήταν πια καλό και συνεργάσιμο σκυλί.

Και το είδε κι αυτό!! Η Τζούλη τώρα είχε γίνει ‘κολλητή’ του Λάκη. Εμ’ γι’ αυτό ηρέμησε κι αυτός ο Λατίνος σκυλο-εραστής. Του προσφέρθηκε η κοκόνα και ησύχασε. Ώσπου να φύγει ο ένας πήγε με τον άλλον, τον μικρό, η ξανθιά. Τι θηλυκό κι αυτό αχόρταγο! Αλλά κι οι γάτες της, τέτοιες μέρες με κάμποσους, κυρίως κεραμιδόγατους, πάνε, για να το σιγουρέψουν πως θα μείνουν έγκυες ντε και καλά. Σάμπως δεν το ’ξερε; Ε, δεν το περίμενε από τη Τζούλη, έδειχνε να έχει άλλη αγωγή. Αλλά τέτοιες ώρες…

Άμα θέλει η ξανθιάΚοίταξε το ρολόι της, σε ένα διωράκι να πάω να τη μαζέψω πια μέσα στο σπίτι, σκέφτηκε, γιατί είναι ικανή μέχρι το βράδυ να πάει με όλα τα αρσενικά της δικιάς μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής κι άντε μετά να το γλιτώσω το κόκκινο φωτάκι έξω από το σπίτι. Κι επειδή το ‘κορίτσι’ το έχουμε και σε προσφορά, τζάμπα πράγμα δηλαδή, κουτσοί, στραβοί όλοι θα μας προτιμήσουν. Έκτακτο σκυλοπαράρτημα: Προλάβετε, στην οδό… το ξανθό πλάσμα προσφέρεται αφιλοκερδώς. Από σπίτι, καθαρή και πρόθυμη.

Δεν είχε άλλη επιλογή παρά να κάνει υπομονή μέχρι η ξανθιά να τον αφήσει να φύγει τον μικρό, διότι τον κρατούσε κι αυτόν και τον έσερνε δώθε κείθε, λυτό πια. ‘Σου ’λαχε  που σου ’λαχε κι εσένα, άντε να σ’ αφήσω λυτό να το χαρείς’ του είπε η Λένα κι έφυγε προσποιούμενη την αδιάφορη. Αν και δεν έδειξε να τους ενοχλεί η παρουσία της. Το φοβισμένο ξανθό σκυλί τους εκείνη την Κυριακή είχε γίνει μια Ξαβιέρα Χολάντερ περιωπής, υποκινούμενη από το σκυλο-ένστικτό της.

Ίσα που πήρε να σουρουπώνει, όταν ένας απίστευτος σκυλοκαυγάς την πέταξε έξω από το σπίτι. Λίγο πριν είχε δει το ζεύγος ακόμη ‘κολλημένο’ και περίμενε πότε με το καλό…

Ναι, αλλά δεν περίμενε να το δει αυτό ο Μπλακ, που γύρισε από τη βόλτα του μες την καλή χαρά και με καλές σκέψεις για κείνον και τη ξανθιά του. Μπορεί και να σκέφτηκε εκεί στο βουνό, όσο ξετρύπωνε πέρδικες: ‘Μωρέ, να το πάρω το κορίτσι το εξέθεσα σ’ όλη τη γειτονιά’ και με το που γύρισε, βρήκε τη ‘δικιά’ του με άλλον.

Ανίκανος να τρέξει να γλιτώσει από τη μανία του ο Λάκης έμενε κι άκουγε την κατσάδα και δεχόταν και τις δαγκωνιές του.

Εκείνος πάλι με τον άλλο σκύλο τα έβαλε, κουβέντα στη λεγάμενη.

Επιστρατεύτηκε η μάνικα, για να καταφέρει να τον  διώξει από το επίμαχο σημείο του κήπου,  σαν μια υπαίθρια ερωτική φωλίτσα θα μπορούσε να το δει κανείς, τον οργίλο σκύλο, να τον δέσει μετά, για να αφήσει τους άλλους, ας πούμε ήσυχους, να αποσώσουν ό, τι είχαν ξεκινήσει κάτι ώρες πριν. Μεροκάματο ολάκερο κόντευε να κλείσει με τους δυο τους ‘κολλημένους’.

Αλλά δεν κρατιόταν ο ερωτολαβωμένος σκύλος. Λούτσα είχε γίνει κι όμως δάγκωνε, έβριζε, βλαστήμαγε την ώρα και τη στιγμή που πήγε κατά το βουνό να πάρει τον αέρα του και να σκεφτεί το μέλλον του με την ξανθιά ‘κυρά του’ και δεν είχε μείνει εκεί μπάστακας να τη φυλάει. Άραγε ένα: «Βρε τι σου είναι οι γυναίκες» δε θα το είπε μέσα του; Πάντως δεν το έδειξε. Με τη Τζούλη υπήρξε ένας κύριος, με το Λάκη  το χειρότερο τσογλάνι.

Τον έρμο το Λάκη! Kαταματωμένος έμενε ακόμη κολλημένος με τη Τζούλη. Το βλέμμα του, που θύμιζε νιρβάνα λίγο πριν, είχε αντικατασταθεί από ένα: «Σώστε με από το μουρλό», πιθανά με πρόσθετο κάτι σε: « Έτσι είναι αυτό που λένε σεξ; Στην αρχή περνάς καλά και μετά  δεν ξέρεις από πού να φύγεις; Να το θυμάμαι αυτό την επόμενη φορά, που θα μου τύχει».

 

Τα σχέδια είναι της Αλεξάνδρας Σιάφκου.

(Συνολικές Επισκέψεις 4,531, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*