22/09/2023

Αμβρόσιος – Δικαιοσύνη: Σημείωσατε Ένα (ακόμη φαινόμενο σκοταδισμού) – Και το Twitter “δικάζει”

Αμβρόσιος - Δικαιοσύνη

Χθες η διαφορετικότητα καταδικάστηκε. Χθες επίσης καταργήθηκε ο αντιρατσιστικός νόμος επειδή κάτι τύποι – Δικαστές αθώωσαν τον πιο τζιχαντιστή, σκοταδιστή ιεράρχη διαθέτουμε! 

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου δέχτηκε τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι οι εκφράσεις «φτύστε τους, μαυρίστε τους» αναφέρονταν σε πολιτικούς και όχι σε ομοφυλόφιλους και ότι ήταν μεταφορικές, ενώ δεν θεώρησε κατακριτέα την απολογία του μητροπολίτη που μόνο ως κήρυγμα μίσους μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η απολογία

Ο Αμβρόσιος δεν έδειξε ούτε μία στιγμή πως μετανόησε για τις εκφράσεις του κατά των ομοφυλοφίλων, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, όταν του έδειξαν φωτογραφία από Pride που έδειχνε δύο άντρες να φιλιούνται σχολίασε: «Αν είχα όπλο και με άφηνε ο νόμος θα το χρησιμοποιούσα να ξεμπερδεύουμε» και πρόσθεσε: «Όλους αυτούς ο Θεός τους σιχαίνεται». Παρ’ όλα αυτά όμως το δικαστήριο τον έκρινε αθώο κρίνοντας προφανώς ως… χριστιανική αυτή τη δήλωση!

Ο Αμβρόσιος μίλησε για αμαρτωλούς που δεν μετανοούν και αναρωτήθηκε λέγοντας: «και το κοράνι λέει να πολεμάτε τους απίστους αλλά δεν είδα να έχετε ευαισθησίες σε αυτό το θέμα» αναφερόμενος στους μηνυτές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, ο μητροπολίτης στην απολογία του υποστήριξε πως «κανένας δεν έφτυσε κανέναν και κανένας δεν επιτέθηκε σε κανέναν επειδή το είπα εγώ. Δεν έπρεπε να είμαι κατηγορούμενος».

Πάμε τώρα να δούμε πώς “δικάζει το Twitter:

https://www.facebook.com/petros.katsakos/posts/10215749699637165

https://www.facebook.com/gregory.vallianatos.3/posts/10213708935750421

https://twitter.com/plymenicatwoman/status/974403049040044033


mm
About Γιάννης Καφάτος 2120 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*