19/04/2024

Τι γίνεται στα δωμάτια του Big Brother. Ποιοι ξεχωρίζουν!


Δωμάτιο 1: Ο παντελώς άγνωστος γιός του Καλογρίτσα που ήρθε με την παρέα του. Έχει παραγγείλει μέχρι στιγμής ένα μπουκαλάκι Τζόνι μαύρο και ξηρούς καρπούς.

Δωμάτιο 2: Ο Λιαρέλλης ο οποίος έκανε μαλακία με το στρώμα του και πήρε το διπλό το οποίο εξέχει από το μονό ράντζο και πέφτει συνέχεια στο πάτωμα ροχαλίζοντας. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι τα κάνει ο μικρός Κυριακού.

Δωμάτιο 3: Ο παπάς του Alpha που κάνει δεήσεις για να βγουν οι ευχές που έκανε: Να πάνε όλα καλά για όλους!

Δωμάτιο 4: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έκλεισε το δωμάτιο για πάρτη του και έχει πει να τον ενοχλούν μόνο όταν έχει μείνει ο ένας πλειοδότης για να δώσει τα τριπλά.

Δωμάτιο 5: Ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος έχει στο τοίχο του δωματίου του την αγιογραφία του από εκείνη την εκκλησία στη Γεωργία και το σύνθημα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ. Επίσης μαθαίνω ότι αφού πάρει την άδεια θα προσλάβει τον παππά του Alpha για να «τρέχει» το κανάλι.

Δωμάτιο 6: Ο συμπαθέστατος Κάρολος Αλκαλάι του Star που ρώτησε τους υπεύθυνους πόσες διαφημίσεις θα παίζουν μεταξύ των δημοπρασιών.

Δωμάτιο 7: Ο ΣΚΑΙ. Όλος, αδιαίρετος, ομοούσιος. Η δυνατή ομάδα που όλη η Ελλάδα αγαπάει να μισεί.

Δωμάτιο 8: Ο Πάμπος Ξιούρουπας παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και ο Δώρος Γεωργιάδης που τραγουδάει όλη την ώρα a capella το «Αν ήμουν πλούσιος». Αφού το ξέρουνε οι Κύπριοι ότι άδεια δεν παίρνουν με την καμία είπαν να το ρίξουν στο χαβαλέ.

 

Τρία σε ένα (από το twitter)

 

Αληθεύει ότι ο Μαρινάκης αντί για 3 εκ εγγυητική επιστολή τράπεζας έδωσε δανεικό τον Ντα Κόστα και 4 τριάδες στο στοίχημα; @GreatestKitsch

 

Σαββίδη φέρε Μενεγάκη στην Τούμπα να λιώσουν τα τσιμέντα. @HayekThrills

 

Αν δεν πάρει άδεια ο ΣΚΑΙ θα μαθαίνουμε τις ειδήσεις από τον Πορτοσάλτε στο ημίχρονο των αγώνων του Παναθηναϊκού. @megalosgazmas

 

Λόγια σπουδαίων ανθρώπων

 

Θα είναι μακρά η νύχτα (και μετά τις άδειες).

Πάνος Τσιροζίδης

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*