01/10/2023

“Τούρκος” ο Ερντογάν με σκίτσο για τη “συνάντηση” δύο… πουλιών


Έξω φρενών ο Ταγίπ Ερντογάν με σκίτσο που ανέβηκε στο twitter από τον Ολλανδό σκιτσογράφο Ρούμπεν Οπενχάιμερ και δείχνει τον Ερντογάν με λευκή φανέλα και βρακί με στάμπα τη σημαία του ISIS να βιάζει το πουλί του Twitter. Το σκίτσο συνδεύεται από τη φράση “Erdogan is not a goatfucker” (Ο Ερντογάν δεν είναι γιδογάμης).

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ερντογάν άρχισε να βγάζει καπνούς από τ’ αυτιά και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας από τον σκιτσογράφο να αποσύρει το twwet. Τόσο ο Όπενχαϊμερ όσο και το Twitter έλαβαν τη δικαστική εντολή να «κατεβάσουν» το σκίτσο.
Ο Ολλανδός σκιτσογράφος όχι μόνο αρνείται να αποσύρει το σκίτσο αλλά πέρασε στην… αντεπίθεση. Χθες, Δευτέρα, έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter την εξής ανάρτηση: «Αυτό είναι το σκίτσο που ο Ερντογάν θέλει να εξαφανιστεί από το Twitter. Θα ήταν πολύ ανόητο αν ζητούσα να γίνει μαζική αναπαραγωγή του; Ναι ε;».

Ο Όπενχάιμερ, σε άλλο tweet, ανέβασε τη δικαστική εντολή με την οποία καλείται να κατεβάσει το σκίτσο. Στο έγγραφο, μάλιστα, υπάρχουν τα links με τα tweets του Όπενχαϊμερ όπως επίσης και οι λογαριασμοί περίπου 80 χρηστών του Twitter που έκαναν retweet το σκίτσο!

«Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα φέτος. Και στη δικαστική εντολή για λογαριασμό του Μεγάλου γαμιά κατσικών φίλου μου Ερντογάν» έγραψε μεταξύ άλλων.

Το twitter πάντως δεν έχει κατεβάσει το σκίτσο κάτι που όμως δεν αποκλείεται να κάνει στο μέλλον, όπως αναφέρει στο μήνυμα προς τον Οπενχάιμερ


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*