17/08/2022

Απόψε είμαστε καλεσμένοι της Μάνας του Παύλου Φύσσα – Σαν σήμερα Δολοφόνησαν το παιδί της

καλεσμένοι της Μάνας του Παύλου Φύσσα

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονείται κάθε μέρα, μπροστά στα μάτια της μάνας του που πρέπει να υπομένει να βλέπει τον δολοφόνο του παιδιού της στο δικαστήριο. 

Από τη νύχτα της 17 προς 18 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα η Μάνα Φύσσα έχει υποστεί την πιο φριχτή από τις απώλειες αλλά και το βασανιστήριο να βλέπει τον δολοφόνο του παιδιού της, με τους ομοϊδεάτες του, τους συμπαραστάτες του σε μία δικη που έχει φέρει στο φως πολύ μεγάλο μέρος της δράσης αυτών των δολοφόνων, της παρέας του Ρουπακιά, και που 4 χρόνια μετά την δολοφονία μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η Μάνα Φύσσα είναι η μάνα σύμβολο και οφείλουμε να την αγκαλιάσουμε! 

Σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, 4 χρόνια από τη δολοφονία, η οικογένεια Φύσσα μας καλεί  στο Καστράκι Δραπετσώνας προκειμένου ο κόσμος να ενημερωθεί για την πορεία της δίκης που μπαίνει φέτος στην τελική της ευθεία.

Ο Φασισμός, και οι οπαδοί του καραδοκούν στην καθημερινότητα. ΣΤΟΠ στην ΑΝΟΧΗ. 
Είναι δολοφόνοι.

Κανείς πια δεν “πέφτει από τα σύννεφα”. Καμία δικαιολογία, καμία ανοχή! 

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας:

«Φέτος συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου και οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Έτσι, θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση ενημέρωσης και στήριξης, με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.

Εκτός από το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για την συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Με αυτή την εκδήλωση, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα.

Σκοπός μας είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, με έμπρακτη στήριξη και μαζική παρουσία του κόσμου στις συνεδριάσεις, ώστε να καταστήσουμε σαφές ότι η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος.

(Συνολικές Επισκέψεις 300, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Γιάννης Καφάτος 1996 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*