Πιο δημοφιλές το FBI από τους υποψήφιους προέδρους!

Favorite

Ως γνωστόν, όπως και να εξελιχθεί το ζήτημα, μετά τις προεδρικές εκλογές στην Αμερική, θα έχουμε μία πρωτιά .

Ή τον πρώτο πορτοκαλί (λόγω solarium και make up) πρόεδρο ή την πρώτη γυναίκα πρόεδρο.

Μία "δεύτερη πρωτιά”, ότι όποιος και αν εκλεγεί , θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής Αμερικανός πρόεδρος όλων των εποχών .

 

Μια νέα δημοσκόπηση του NBC News / Wall Street Journal δείχνει ότι τόσο το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα , καθώς και οι υποψήφιοι και των δύο μερών, εξακολουθούν να κατέχουν ρεκόρ αντιδημοφιλίας ανάμεσα στο σύνολο των ψηφοφόρων .Ακόμα και κάποια απο τα πιο αμφιλεγόμενα ιδρύματα της χώρας έχουν μεγαλύτερο ποσοστό .

Ο πιο αντιπαθής από όλους είναι ο Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος Donald Trump, ο οποίος αντιμετωπίζεται δυσμενώς από το 60% του εκλογικού σώματος, ενώ μόνο το 29 τοις εκατό στέκεται θετικά απέναντί του.Η Χίλαρι Κλίντον δεν είναι πολύ μπροστά ,το 33% των ψηφοφόρων την αξιολογεί θετικά και το 55 % αρνητικά.

Το πιο δημοφιλές, σύμφωνα με την δημοσκόπηση του NBC News και της Wall Street ήταν το FBI, το οποίο παίρνει καλή εκτίμηση απο το το 48% των ψηφοφόρων και κακή από μόλις 16 %.

Επίσης δημοφιλείς είναι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, του οποίου το ποσοστό προτίμησης ανέρχεται σε 48 % θετικό και το 41% αρνητικό. Ο γερουσιαστής Bernie Sanders έχει ένα 43% θετική και 34% αρνητική βαθμολόγηση και για να μη ξεχνιόμαστε ,είναι αυτός ο οποίος αρνήθηκε να αποσυρθεί απο τον αγώνα των Δημοκρατικών για το χρίσμα , παρά το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον  θα είναι σίγουρα η υποψήφια πρόεδρος.

Έλσα ΠαπαΪωάννου

Σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top