Υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορεί να δώσει κάποιος για ένα  ραντεβού, και οι  οποίες  υπάρχουν από τότε που ξεκίνησαν τα ραντεβού, χωρίς βεβαίως να ξέρουμε πότε ακριβώς ξεκίνησαν  τα ραντεβού (γεγονός που αυτή τη στιγμή δεν μας αφορά).

 Έχουν όντως αποτέλεσμα ή σε βλάπτουν περισσότερο από όσο νομίζεις;

Συνηθίζουμε να λέμε στις γυναίκες από τότε που γεννιούνται ότι πρέπει να το παίζουν ή να είναι (εξαρτάται από  το είδος της ανατροφής) δύσκολες!  

Η θεωρία πίσω από αυτή την κίνηση είναι ότι προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι αξίζει να σε περιμένει , ότι δε μπορείς να εξαγοραστείς, ή ότι δε μπορούν να σε εκμεταλλευτούν. Πολλοί πιστεύουν ότι όσο πιο δύσκολοι το παίξουν  τόσο πιο πολλές  θα τους θελήσουν.

Αυτό μπορεί να έχει κάποια λογική.

Όσο αφορά τις γυναίκες, όμως, και την προσέγγιση τους, έχει αποτέλεσμα μια τέτοια κίνηση; Γιατί τελευταίως ακούω αρκετούς να λένε …ότι το παίζουν δύσκολοι

Στο προκείμενο αγόρια και μεγάλη  προσοχή!

 Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με γυναίκες!

Και οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα!

Δεν είμαστε μόνο διαφορετικές μεταξύ μας , αλλά διαφέρουμε  και από χρόνο σε χρόνο, από μέρα σε μέρα και μερικές φορές από λεπτό σε λεπτό!

Μια τακτική που μπορεί να έχει αποτέλεσμα τη μια μέρα, μπορεί να μας ξενερώσει την επόμενη.

 Όσο δύσκολο κι αν σας φαίνετε αυτό, πρέπει να μάθετε  να αναγνωρίζετε  τα σημάδια που σας  δίνουμε  για να ξέρετε  πως  και πότε να το παίξετε δύσκολοι!

Για να γίνω πιο σαφής ιδού και μερικά παραδείγματα:

Η ντροπαλή!

Αν δείχνει σημάδια άγχους ή ανασφάλειας όταν βρίσκεται κοντά σου, τότε αυτό αποτελεί ένδειξη ότι της αρέσεις και μπορεί να θεωρεί ότι δεν είσαι για τα «κυβικά» της. Σε περιπτώσεις που η γυναίκα νιώθει ανασφάλεια ή πιστεύει ότι δεν κάνει για εσένα, δεν πρέπει να το παίξεις δύσκολος.

Γιατί αν δεν της απαντήσεις, ή την αγνοήσεις, θα υποθέσει ότι δεν σου αρέσει.

Κάποια που είναι ντροπαλή , το ότι δεν σου στέλνει μηνύματα δεν σημαίνει ότι σου κάνει παιχνιδάκια. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει αυτοπεποίθηση για να κάνει την πρώτη κίνηση.

Εδώ  το να κάθεσαι άπραγος δεν πρόκειται να σε βοηθήσει.

Και νευράκια έχουμε

Αν αισθάνεσαι οργή από μέρους της, τότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να την εκνευρίσεις. Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές των αντρών που βγάζουν εκτός εαυτού τις γυναίκες. Μια γυναίκα που αισθάνεται ότι την κοροϊδεύουν, θα αντιδράσει με θυμό και επιθετικότητα.

Σίγουρα δε θέλεις να βρεθείς σε αυτή τη θέση. Αν παρατηρήσεις ότι λαμβάνεις θυμωμένα μηνύματα ή κοφτές απαντήσεις, τότε το έχεις παρακάνει. Είναι καιρός να ηρεμήσεις και να σταματήσεις να προσποιείσαι πως δεν σου αρέσει, αν όντως σου αρέσει.

Θέλεις να σε βρει ελκυστικό και όχι να σου δώσει το κουβαδάκι σου για …άλλη παραλία!

Μας πληγώνετε

Μερικές φορές οι άντρες πιστεύουν ότι το να το παίζεις δύσκολος σημαίνει ότι λες σε μία γυναίκα πως θα κάνετε  κάτι μαζί  και την τελευταία στιγμή αλλάζεις γνώμη ή απλά δεν εμφανίζεσαι.

Αυτό όμως, είναι απλά αγενές και δηλώνει αναισθησία.

Το να το παίζεις δύσκολος έχει σχέση με το να την κάνεις να περιμένει λίγο περισσότερο πριν την στείλεις μήνυμα, ή να καθυστερήσεις να της κάνεις πρόταση γάμου. Δεν έχει να κάνει με το να την κάνεις να νιώθει ανασφάλεια ή ασήμαντη. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να πιστεύει ότι δεν έχεις καλό χαρακτήρα.

Και αυτοπεποίθηση διαθέτουμε

Αν σε προσέχει μόνο όταν θέλει, τότε μάλλον παίζει μαζί σου.

Οι γυναίκες έχουν 2 τρόπους να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις: αν της αρέσεις, θα αρχίσει συζήτηση μαζί σου, κι αν όχι, το πιο πιθανό είναι να μην σου απαντήσει.  Βεβαίως είναι ικανή  να σου μιλήσει για λίγο και με μία δικαιολογία (μπορεί και όχι) να κάνει τον  Χουντίνι να φαίνεται ως ανθυπομαγίσκος.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να περιμένεις να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση, και μετά να μην απαντήσεις αμέσως.

 Άσε  να έρθει αυτή σε εσένα. Μην δείξεις προθυμία, ή μην κάνεις περισσότερα μέχρι να είσαι σίγουρος ότι θα κάνει κι αυτή τα ίδια για εσένα.

 Η ισότητα είναι το μυστικό για να κερδίσεις μια γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και  ξέρει τι θέλει.

Μπορεί όντως να σας αποφεύγουμε

Αν της ζητήσεις να σε συναντήσει ή να βγει μαζί σου ραντεβού, σου δίνει χαζές δικαιολογίες να μην το κάνει;

 Είναι καιρός να σταματήσεις και να απομακρυνθείς. Υπάρχει διαφορά στο να το παίζεις δύσκολος και στο να αφήνεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Αν νιώθεις ότι δεν ενδιαφέρεται, το να την πιέσεις δε θα την κάνεις να ενδιαφερθεί περισσότερο. Θα την κάνεις να θέλει να σε αποφύγει εντελώς.

Μην ξαναπροσπαθήσεις ποτέ . Η απόφαση έχει ληφθεί!

Σε ήθελε αλλά τώρα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια

Οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες.

 Αν απομακρύνεται, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που δεν της αρέσει, ή χάνει το ενδιαφέρον της. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να την πιέσεις ακόμη πιο πολύ Όσο περισσότερο την πιέσεις, τόσο περισσότερο θα απομακρύνεται.

Αν αρχίσει να απομακρύνεται, μην το παίξεις δύσκολος.

 Απλά κάνε πίσω και δώσε της χώρο και χρόνο να καταλάβει από μόνη της τι θέλει από τη σχέση σας.

Αυτά τα λίγα από κάποια που αγαπάει τους άντρες και δεν τους θεωρεί …τον εξαποδώ μεταμορφωμένο! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top