CINEMATIC ORCHESTRA feat. MOSES SUMNEY- TO BELIEVE, το τραγούδι της Δευτέρας

Favorite

Οι Cinematic Orchestra του Άγγλου, Jason Swinscoe, είναι μια από τις πιο σημαντικές downtempo electronica (και όχι μόνο)  μπάντες των τελευταίων 15 χρόνων, με 3 εξαιρετικά albums στο ενργητικό τους και μεγάλη εκτίμηση, από κοινό και κριτικούς.

Ένα από τα μεγάλα χαρτιά της «πειραματικής», αλλά πολύ μεγάλης δισκογραφικής Ninja Tune, επιστρέφει.

Ο Αμερικάνος Moses Sumney είναι ένας από τους καλύτερους νέους τραγουδοποιούς, με απόλυτα σύγχρονο και ελκυστικό style, και ένας φανταστικός τραγουδιστής.

Στο TO BELIEVE (πιθανόν από μια επερχόμενη δουλειά) των Cinematic Orchestra, ενώνουν τα ταλέντα τους και χωρίς να κάνουν υπερβάσεις (και οι δύο έχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλές δουλειές, διαφορετικού όγκου, αλλά ίδιας ποιότητας) προσφέρουν το λογικό και αυτονόητο.

Ένα πανέμορφο τραγούδι, την ανανέωση του ενδιαφέροντος του κοινού για τους Cinematic Orchestra και την ευκαιρία στον Moses Sumney να συστηθεί σ’ένα ευρύτερο κοινό, πράγμα που θα συνέβαινε, με τον όποιο τρόπο. Γιατί απλά το ΑΞΙΖΕΙ.

Μια πολύ καλή συνεργασία, σ’ένα υπέροχο, διαχρονικό και απόλυτα, easy και catchy κομμάτι. Υποπτεύομαι ένα radio hit.

Θοδωρής Σουρβίνος

Σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top