Φάμελλου

Ακούσατε το Insta Girl του Μανώλη Φάμελλου; Να το ακούσετε! (Video)

Εν αναμονή της κυκλοφορίας ενός νέου άλμπουμ του Μανώλη Φάμελλου με τίτλο ¨Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ¨, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη 2021,αρχίζει η παρουσίαση 12 εικονογραφημένων τραγουδιών – επεισοδίων χωρίς πλοκή.

(πριν δεις τι λέει ο ίδιος για το νέο του άλμπουμ να σου πω ότι το Insta girl είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τραγούδι: τόσο μουσικά αλλά και κυρίως στιχουργικά. Ο Φάμελλος έχει καταφέρει να κάνει το δικό του μουσικό σχόλιο για το φαινόμενο που το συναντούμε πλέον όλοι και όλες παντού! Νομίζω ότι τα insta girls “φωτογραφίζονται” τόσο τέλεια από τον Μανώλη Φάμελλο! )

Ακούστε και διαβάστε πώς παρουσιάζει ο ίδιος τη νέα του δουλειά.

Περίληψη:

Είναι προφανές εδώ και καιρό πως ο Μανώλης Φάμελλος παίζει και τραγουδά (ή ερμηνεύει!) για ένα φανταστικό κοινό που ενίοτε, υποκαθιστά η ευσυνείδητη και πάντα πρόθυμη ομάδα της εταιρείας του. Χρόνια τώρα γράφει ή αντιγράφει στίχους που δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις ακόμα και σε αυτούς που μοιάζουν ολοένα και περισσότεροι έτοιμοι για καυγά με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν είναι μυστικό πως η κρίση της πανδημίας που διαδέχτηκε την οικονομική κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα την κατά τα άλλα συμπαθή τάξη των αποκομμένων από την πραγματικότητα και κακομαθημένων τραγουδοποιών μας. Ο ίδιος δεν αποτελεί εξαίρεση αν και κατά βάθος θα το ήθελε πολύ…Δυστυχώς όμως αν και παγιδευμένος για δεκαετίες σε ένα εμφύλιο πόλεμο με το σκοτεινό εαυτό του, δεν κατάφερε να ταιριάξει πειστικά στο προφίλ του αντισυμβατικού ήρωα αλλά ούτε και να πείσει πραγματικά κανέναν να ακολουθήσει το μάλλον συγκεχυμένο όραμα του.

Στο νέο κύκλο των μουσικών επεισοδίων όμως που ξεκινούν να μεταδίδονται, κάτι φαίνεται πως αλλάζει δραματικά…

Επεισόδιο: INSTA GIRL

Κυρίες και κύριοι, ξεχάστε το σύνθημα του σοσιαλισμού του Μαρξ “από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητές τους στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του…” Το σύνθημα του σοσιαλισμού των social που επικράτησε τελικά είναι “από τον καθένα όπως του φανεί, στον καθένα με την τρέλα του…”

Στο σημερινό επεισόδιο, ένα κορίτσι που του αρέσει να αρέσει, έρχεται αντιμέτωπο με ένα δίλημμα ζωής και θανάτου…

Οι αργόσχολοι θαμώνες του διαδικτύου παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα…

Video: Γιώργος Γερανιός, Χρήστος Παπαμιχάλης

Ακολουθήστε τον Μανώλη Φάμελλο στα social media:

Facebook: http://bit.ly/ManolisFamellosFacebook…

Instagram:http://bit.ly/ManolisFamellosInstagra…

Spotify: http://bit.ly/ManolisFamellosSpotify

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top