08/06/2023

Αραιά στο προαύλιο

προαύλιο

Οι μαθητές επιστρέφουν στα σχολεία. Τα μεγάλα παιδιά. Άρχισε η Γ’ Λυκείου και έπονται οι υπόλοιποι για να γεμίσει το προαύλιο.

Αραιά κι από μακριά οι μαθητές του Λυκείου. Είναι και λίγοι. Μάλλον κάποιοι με την σιγουριά του φροντιστηρίου και την δικαιολογημένη ανασφάλεια δεν πήγαν στο μάθημα.

Σε λίγες μέρες και τα δικά μου παιδιά θα επιστρέψουν στα θρανία. Εναλλάξ και με όλα τα μέτρα που του Υπουργείου.
Ανησυχώ, αλλά μέχρι εκεί. Καλώς να πάνε, να δοκιμαστούν και να προσέξουν. Άλλωστε ο Σεπτέμβριος και οι επόμενοι μήνες θα είναι μάλλον πιο κρίσιμοι από το τέλος της σχολικής σεζόν.

Διάστημα εκπαίδευσης για παιδιά, διδακτικό προσωπικό και γονείς είναι αυτές οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου και της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ας εκπαιδευτούμε μικροί μεγάλοι και ας ελπίσουμε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα μας κρατάνε υγιείς. Κι εμάς και τα παιδιά μας.

Αραιά κι αγαπημένοι στο προαύλιο.
Ειδικά στα παιδιά της Γ’ Λυκείου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή τύχη στις ζωές σας. Ας είναι ο κορωνοϊός η μεγαλύτερη μπόρα που σας/μας βρήκε!

Γιάννης Καφάτος
(με αφορμή την εικόνα του σχολείου που βλέπω από το μπαλκόνι μου)


mm
About Γιάννης Καφάτος 2083 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*