10/12/2022

Αρχαιολογία και αρχισυνταξία


Η μπάντα του Δήμου υποδέχτηκε τον Τσίπρα στην ΔΕΘ παίζοντας το Final Countdown την ώρα που κάποιοι άλλοι του έδιναν ως δώρο τραχανά. Τώρα ησυχάσαμε. Ο υπαρκτός σουρεαλισμός παραμένει το πολίτευμα της χώρας.

 

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το μετρό Θεσσαλονίκης. Είναι και ο βασικός αρχαιολογικός χώρος στην πόλη, ανεξαρτήτως αρχαιοτήτων.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το δίλλημα στον Καλογρίτσα «Καναλάρχης ή εργολάβος». Αμέλησε βέβαια επί 27 χρόνια να ρωτήσει το ίδιο τον Μπόμπολα, αλλά μικρό παιδί ήταν, θα διάβαζε.

 

Η Όλγα Γεροβασίλη εξέδωσε ανακοίνωση όπου έκανε υποδείξεις για το πότε θα πρέπει να κόβουν για ζωντανό τα κανάλια και πότε όχι. Ένα λογικό ον πεθαίνει, μια αρχισυντάκτρια γεννιέται.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*