
Για την επιστροφή των μεγάλων Σκωτσέζων με μια σειρά από Eps τα χουμε ξαναπει, πριν λίγο καιρό. Τώρα ξαναεπιστρέφουν μ’ένα εξαιρετικό νέο τραγούδι, με κύρια φωνητικά από τη βιολίστρια- keyboard-ίστρια Sarah Martin. Πανέμορφο, απλό και διαφορετικό από ότι κάνουν τον τελευταίο καιρό, δείχνει πως μ’αυτά τα eps είναι απόλυτα έτοιμοι να επιστρέψουν σ’αυτό που κάνουν καλύτερα. Εξαιρετική κλασική pop τραγουδοποιία μακριά από μόδες και τάσεις.
Στην τελική δεν ήταν και ποτέ τόσο καλοί (μια απλή pop μπάντα με συμπαθέστατους μουσικούς είναι), ώστε να μπορούν να παίξουν πολλά είδη, πολύ καλά (ελάχιστοι είναι κάτι τέτοιο). Οπότε καλό είναι που συγκεντρώθηκαν σ’αυτό που κάνουν καλύτερα και το κάνουν με απόλυτη προσοχή και όρεξη.
Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουν καταλάβει πλέον ποιοί είναι, κάτι που είχαν ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια, για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι.
Θοδωρής Σουρβίνος
Leave a Reply