Boxaki: ιδού ο πρωταθλητής της ελληνικής επιχειρηματικότητας (βίντεο)

Ένα κουτάκι μπορεί να φέρει την επιτυχία; Μην αναρωτηθείτε καν! Το boxaki είναι ένα καινοτόμο κουτί ασφαλείας που σκέφτηκαν ελληνικά μυαλά και κατακτά τον κόσμο.

Δεν χρειάζεται πια να κρύβετε το πορτοφόλι μέσα στις πετσέτες θαλάσσης, ούτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στα παπούτσια, πριν βουτήξετε στη θάλασσα. Δεν χρειάζεται καν να κολυμπάτε στην ευθεία της ξαπλώστρας σας για να κοιτάτε συνέχεια την τσάντα σας. Την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων ανέλαβε επισήμως το boxaki, ένα κουτί που τοποθετείται στην ομπρέλα σας και μπορείτε να το ανοίξετε μόνο εσείς με ένα “κλειδί” που φέρεται στον καρπό σας όσο απολαμβάνετε ανέμελα το μπάνιο σας.

boxaki-2

Όπως μας εξήγησε ο Μάνος Χριστοδούλου, Ceo της εταιρείας Safeliving Hellas, προϊόν της οποίας είναι το Boxaki :

Το BOXaki, είναι πολύ εύχρηστο διότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ένα απλό, κλασικό κλειδί για να το ανοίξεις παρά μόνο ένα ελαφρύ, ηλεκτρονικό βραχιόλι, το οποίο είναι αδιάβροχο και ανοίγει με μία κίνηση ενός δευτερολέπτου, φέρνοντάς το σε επαφή με την ψηφιακή κλειδαριά. Τόσο απλά! Το ψηφιακό αυτό κλειδί κατασκευάζεται υπό τη μορφή σπιράλ βραχιολιού και είναι φτιαγμένο από ελαφρύ και διαφανές PVC, βοηθώντας να απολαμβάνουμε το μαύρισμά μας χωρίς σημάδια. Επισημαίνουμε ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε όλα τα χτυπήματα”.

Το Boxaki έχει χωρητικότητα 6 λίτρα και μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια όλα τα μικροαντικείμενα που έχουμε μαζί μας, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, κλειδιά κ.α. Μέσα στον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας του, βρίσκεται τόσο σε οργανωμένες παραλίες ελληνικών νησιών όπως: Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξος, Αντίπαρος, Κέρκυρα, Ρόδος, Κρήτη, όσο και σε παραλίες της Αττικής όπως: Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Βάρκιζα.

Ο Μάνος Χριστοδούλου μας είπε πότε και πως ξεκίνησε αυτή η καινοτόμα ιδέα με ελληνική υπογραφή : 

«Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια σε μία από τις εξορμήσεις μου σε γνωστή παραλία της Αττικής, έπεσα θύμα κλοπής του κινητού τηλεφώνου μου και άλλων προσωπικών μου αντικειμένων. Έτσι, ξεκίνησα να σκέφτομαι πως θα μπορούσα να μπω ξανά στην θάλασσα χωρίς το άγχος να με ξανακλέψουν. Σε συνδυασμό με αυτό το ατυχές γεγονός και διαθέτοντας επαγγελματική εμπειρία, μέσω της SAFELIVING, μιας πρωτοπόρας Ελληνικής εταιρίας ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών και συστημάτων ασφαλείας, ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου, να εξελίσσουμε την ιδέα του BOXaki, σαν ένα κουτί ασφαλείας προσωπικών αντικειμένων για την παραλία, το οποίο θα χρησιμοποιεί ηλεκτρονική κλειδαριά με ψηφιακό κλείδωμα”.

Το boxaki ήδη κατακτά τον κόσμο και όπως μας είπε ο κ.Χριστοδούλου : “Αναπτυσσόμαστε ταχύτατα και εκτός συνόρων. Έχουμε συνεργασίες ήδη σε Τουρκία και Κύπρο, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν και άλλες συμφωνίες εκτός Ευρώπης, σε οργανωμένες παραλίες, hotel resorts, beach bars, beach clubs, αλλά και σε υπαίθριους αθλητικούς χώρους”.

boxaki-1

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη χρήση του boxaki; Ποιό είναι το όφελος για τον επιχειρηματία που το χρησιμοποιεί στην παραλία του;

Το BOXaki είναι ένα premium προϊόν που αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης προς τον πελάτη. Ο εκάστοτε επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα να παρέχει δωρεάν το BOXaki στους πελάτες του ή να το νοικιάζει σαν παροχή αποσβένοντας σε λιγότερο από μία καλοκαιρινή σεζόν την επένδυσή του. Εξάλλου, οι 4 μεγάλες εξωτερικές επιφάνειες του BoXaki προσφέρονται για διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών με άμεση και συνεχόμενη προβολή”.

Το boxaki είναι ελληνικό προϊόν ελληνικής εταιρείας. Η κρίση γεννά σκέψεις για μεταφορά της εταιρείας σε άλλη χώρα;

Μας προβληματίζει αλλά έχοντας ένα καινοτόμο προϊόν, παγκόσμια κατοχυρωμένο, το οποίο απευθύνεται στην τουριστική αγορά η οποία αντιστέκεται και αναπτύσσεται με μεγαλύτερους ρυθμούς από τους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας μας, διατηρούμε την γραμμή παραγωγής μας στην Ελλάδα. Πάρα το αρνητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα της ελληνικής οικονομίας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας, υλοποιώντας το BOXaki με Έλληνες συνεργάτες , πηγαίνοντας ενάντια στην τάση της εποχής για μεταφορά της παραγωγής σε ανατολικές χώρες”.

 

Μαρία Παύλου

 

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top