Χειροποίητες δημιουργίες

Χειροποίητες δημιουργίες για μοναδικά δώρα τα Χριστούγεννα – Made my way Project

Πρωτότυπες, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, απευθείας από τους δημιουργούς τους, θα βρείτε έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2017, στην αγορά του Holiday Market από το Made my way Project, στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Κολοκοτρώνη 13.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα λειτουργεί έως και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάςώστε να προμηθευτούμε γούρια, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη ομορφιάς και περιποίησης, βιολογικά προϊόντα και βότανα, διακοσμητικά, vintage ρούχα και άλλα.
Αγορές για εμάς, αλλά και για τα απαραίτητα δώρα των εορτών, σε προνομοιακές τιμές, καθώς η διάθεσή τους γίνεται χωρίς ενδιάμεσους, απευθείας από τους συνολικά 15 δημιουργούς που λαμβάνουν μέρος στο Holiday Market.
Οι ώρες λειτουργίας του Holiday Market είναι 11πμ με 9μμ και φυσικά η είσοδος ελεύθερη. Δεν θα λειτουργήσει μόνο στις 25 και 26 Δεκεμβρίου.
Το Holiday Market του «Made my way Project» είναι μια συνάντηση δημιουργίας, προσφοράς και διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας. Για 16 ημέρες , τις ημέρες αυτές των εορτών , οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς των χειροποίητων και να μάθουν λεπτομέρειες που αφορούν στα προιόντα τους, όλα χειροποίητα.

Το Made my way Project στην οδό Κολοκοτρώνη 13, δίνει από τον προηγούμενο Μάρτιο, περιοδικά τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους δημιουργούς και μικρές επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν το χειροποίητο, να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα και να έρθουν σε επαφή με το κοινό.

Πρόκειται για έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, που λειτουργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, στη φιλοσοφία του market, προσφέροντας στέγη στους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να τη διαθέσουν στο αγοραστικό κοινό.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top