06/12/2023

Την Κυριακή έχουμε Χριστούγενα στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ. στο Ευγενίδειο

Δείτε το πρόγραμμα

ΠΑΙ.Δ.Υ.

Ήρθε και φέτος ο καιρός που τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν στον Πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ.! Την Κυριακή 17/12/2017 από τις 10:30 έως και τις 20:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου,  θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έχει αγαπηθεί από γονείς και παιδιά.

           

Είναι υπέροχο να ξέρεις ότι  όλα θα γίνουν για καλό σκοπό και πως περνώντας ωραία θα βοηθήσετε, τα παιδιά που νοσούν και νοσηλεύονται, καθώς και τις οικογένειές τους.

Σας περιμένουμε όλους!

Αλλά προσέξτε, μην σας κλέψουν τα Χριστούγεννα ο Αλί μπαμπά και η μια κλέφτρα, ο γρύλλος ο Αισχύλος, η Κάλλω και οι καλικάντζαροι που θα έρθουν!

Όσο για το πνεύμα των Χριστουγέννων θα πάει στην κουζίνα και θα σωθεί από τον καλΟκάντζαρο. Σίγουρα θα κάνετε φίλους τους καλικάντζαρους, αλλά και θα μάθετε σε ποιον ταιριάζει το χαμόγελο Χριστουγεννιάτικα!

Θα σας κάνουμε τα μαλλιά σας κοτσιδάκια και το πρόσωπο σας γεμάτο χρώματα! Ζωγραφικές, ζαχαροπλαστική, κατασκευές, κουκλοθέατρα, χορωδίες, μουσικές και κάλαντα θα σας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό χριστουγεννιάτικο Πλανήτη … τον Πλανήτη της Προσφοράς και της Αγάπης.  

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς  και τους εθελοντές μας, ιδιαίτερα  το Δήμο Παλ. Φαλήρου και το Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη, για την στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις μας .

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017 – ΠΑΙΔΥ


mm
About Γιάννης Καφάτος 2167 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*