20/01/2022

“Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως” – Ημερίδα για τα ναρκωτικά στο πάρκο – Κυριακή 1η Απριλίου

ναρκωτικά στο πάρκο

Η κοινότητα “Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως”, μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 11/3/18 στο GREEN PARK, διοργανώνει την 1η Απριλίου 2018 ημερίδα με αντικείμενο το μεγάλο ζήτημα των Ναρκωτικών στο Πεδίο του Άρεως και με αίτημα την επεξεργασία ενός αποφασιστικού σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

Οι κάτοικοι συνειδητοποιώντας πως παραβιάζονται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, αναζητούν και απαιτούν λύση αποτελεσματική για τους ίδιους και τους τοπικούς φορείς και αξιοπρεπή για τους χρήστες.

Στόχος της ημερίδας είναι η διεξαγωγή ενός ουσιαστικού και εποικοδομητικού διαλόγου ανάμεσα σε κατοίκους, τοπικούς και επιστημονικούς φορείς και πολιτικούς αρμόδιους, για την επιλογή εκείνων των προτάσεων με την υλοποίηση των οποίων θα αντιμετωπισθεί επιτέλους η τραγική κατάσταση που παρουσιάζει ένας ζωτικής σημασίας δημόσιος χώρος υπερτοπικής εμβέλειας, όπως είναι το Πεδίο του Άρεως αλλά και η καταστροφική διάχυση του προβλήματος στις γύρω γειτονιές.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου, 11:00 πμ. στο χώρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ που παραχωρεί ευγενικά ο Πανελλήνιος Γ.Σ. (είσοδος από την οδό Ευελπίδων).

Αν και ζητήσαμε, για συμβολικούς και ουσιαστικούς λόγους, από την Περιφέρεια Αττικής να μας διαθέσει το κτίριο του “Αλσους” (τ. Οικονομίδη), για την πραγματοποίηση της ημερίδας, δυστυχώς η απάντηση ήταν αρνητική.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι
Υπουργοί Υγείας, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, η Περιφερειάρχης Αττικης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, η Εθνική Συντονίστρια για τα Ναρκωτικά, ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ.

Αθήνα, 24/3/2018
Η Συντονιστική Επιτροπή της κοινότητας Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως*
1. Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίο του Αρεως
2. Αναπτυξιακός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “Αθηνά”
3. Φίλοι των Αστέγων του Πεδίου του Αρεως
4. Κίνηση Γονέων για το Πεδίο του Αρεως

ναρκωτικά στο πάρκο

(Συνολικές Επισκέψεις 395, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*