02/03/2021

Γιάννης Πετρίδης: Το λινκ που οδηγεί σε έναν ζωντανό θησαυρό της μουσικής

Πετρίδης

Ο Γιάννης Πετρίδης είναι υπεύθυνος για πολλές από τις λατρεμένες μουσικές που μάθαμε.
Η εκπομπή του “Από τις 4 στις 5” είναι η μακροβιότερη εκπομπή στα ερτζιανά.

Ξεκίνησε το 1975 μέχρι το 2013 (με το “μαύρο) και πλέον έχει επιστρέψει στην Αγία Παρασκευή και κάθε μεσημέρι πιστός στο ραντεβού και στο ύφος του εξακολουθεί να προτείνει καινούργια ακούσματα αλλά και να παίζει μουσικές που δεν χωράνε στα αποστειρωμένα Playlist των μουσικών ραδιοφώνων.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση όταν ακούω τις εκπομπές του είναι ότι μετά από τόση εμπειρία, τόσες προσωπικές γνωριμίες με τους μύθους της παγκόσμιας μουσικής παραμένει και βγάζει στον αέρα έναν αυθόρμητο ενθουσιασμό.
Η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει είναι τόσο εμφανής ακόμη και στις παύσεις που κάνει. Σαν την μουσική, που οι παύσεις την ομορφαίνουν, ο Γιάννης Πετρίδης εξακολουθεί να είναι ένας δάσκαλος στο ύφος και στις ανοιχτές επιλογές για όσους κάναμε, και κάνουν ραδιόφωνο!

Πατήστε Εδώ και ανακαλύψτε τις εκπομπές ενός από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων του κόσμου, κι ενός ευγενούς ανθρώπου που αγαπά όχι μόνο τη μουσική αλλά και τους ίδιους τους μουσικούς και μας τους “συστήνει” μέσα από το πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας!

Περισσότερος Γιάννης Πετρίδης και στο σάιτ “Από τις 4 στις 5”

(Συνολικές Επισκέψεις 856, 1 επισκέψεις σήμερα)
ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ: Σαραντάρης – Μελισσάνθη
«Άνεμος» από τον Leon of Athens και Katerine Duska

mm
About Γιάννης Καφάτος 1886 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*