01/10/2023

Νέα σελίδα της Google με Tips & Tricks για Android


Δείξε μου το Android σου να σου πω ποιος είσαι! Ναι θα μπορούσε να είναι η παροιμία του μέλλοντος.Ένα απο τα πιο διαδεδομένα λειτουργικά επηρεάζει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη. 
Φυσικά όμως οι χρήστες του Android προφανώς και δεν γνωρίζουμε όλοι, όλες τις καινοτομίες και τις δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει.  

Η Google που φυσικά το γνωρίζει αυτό έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου μπορούμε εύκολα να βρούμε μια σειρά από Tips & Tricks για Android.

Η Google εγκαινιάζει μια νέα ιστοσελίδα με Tips & Tricks για Android

Κύριος στόχος αυτής της νέας ιστοσελίδας είναι οι νέοι χρήστες. Φυσικά φέρνει έξυπνες συμβουλές και για όσους χρησιμοποιούν ήδη το Android, αλλά δεν έχουν ακόμη δει όλα αυτά που μπορεί να τους προσφέρει. 

Καθώς οι νέες ενημερώσεις φέρνουν πάντα νέες δυνατότητες και εργαλεία, μια ιστοσελίδα σαν και αυτή με έξυπνες συμβουλές και κόλπα μπορεί να είναι ενα πραγματικό βοηθημα.

Βασικά "οι συμβουλές και τα κόλπα" διαχωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες, "Featured" όπου παρέχει γενικές συμβουλές, στο "Privacy and Security" παρέχει τις συμβουλές για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, "Voice" παρέχει όλα τα κόλπα για να χρησιμοποιήσετε τις φωνητικές εντολές σωστά, "Camera and Photo" όπου συγκεντρώνει τις συμβουλές της κάμερας, "Battery" στην οποία διδάσκει τρόπους για καλύτερους τρόπους για τη διατήρηση της μπαταρίας, "Customisation" για να βρείτε κόλπα προσαρμογής για το σύστημα σας, "More Apps" με συμβουλές για τις συστημικές εφαρμογές και τέλος είναι το "Settings" όπου υπάρχουν συμβουλές και κόλπα που αφορούν τις ρυθμίσεις του Android OS σας.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα και είμαι σίγουρος πως οι αρχάριοι χρήστες που πιθανότατα έχουν πολλές απορίες, θα μείνουν ικανοποιημένοι απο τις συμβουλές που θα βρουν.

Εδώ θα βρείτε το σύνδεσμο για το site με τα Tips & Tricks για Android.

 

πηγή: Google


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*