Σουχάντα

Η Sinead O’ Connor δεν υπάρχει πια, Ασπάστηκε το Ισλάμ και μετονομάστηκε σε Σουχάντα (Video)

Η σούπερ τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90 με την ξεχωριστή φωνή και το απολύτως προσωπικό της ύφος “δεν υπάρχει” πια. Άλλαξε όνομα και ασπάστηκε το Ισλάμ.

H μοναδική Σινέντ Ο’ Κόνορ που μετά από πολλές περιπέτειες με την ψυχική της υγεία ενημέρωσε τους θαυμαστές της σε όλον τον πλανήτη ότι πλέον θα λέγεται “Σουχάντα”

“Είμαι περήφανη που έγινα Μουσουλμάνα. Είναι ο φυσικός προορισμός κάθε έξυπνου θεολογικού ταξιδιού. Όλες οι γραφές και η μελέτη οδηγούν στο Ισλάμ που τελικά κάνει όλες τις γραφές περιττές. Το νέο μου όνομα θα είναι Σουχάντα”, έγραψε η Σινέντ που άλλαξε και το όνομα του λογαριασμού της στο Twitter.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1053340513871384576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1053340513871384576&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Fanagnwrizete-thn-soyper-star-tragoydistria-aspasthke-to-islam-kai-pselnei-video-photos

Δημοσιοποίησε μάλιστα κι ένα βίντεο που – αγνώριστη – ψέλνει τον Ισλαμικό ύμνο που λέγεται Αχντάν και μάλιστα ζητά συγγνώμη για την πρόφορά της. Υπόσχεται όμως ότι θα κάνει πολλές πρόβες!

https://youtu.be/VJ0RdoiSZgk

Δικαίωμά της να κάνει ό,τι θέλει με το μυαλό και το σώμα της.
Προτιμώ να τη θυμάμαι έτσι!

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top