08/06/2023

Η ταβέρνα “Κληματαριά” γιορτάζει τα 90 της χρόνια στην Πλατεία Θεάτρου

ταβέρνα "Κληματαριά"

90 Χρόνια Κληματαριά
Ένα διήμερο φεστιβάλ δρόμου στην πλατεία Θεάτρου – 29 & 30 Αυγούστου

Η Κληματαριά, είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές και θρυλικές παραδοσιακές αθηναϊκές ταβέρνες, που συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σήμερα, 90 χρόνια από την ίδρυση της.

Συμπληρώνοντας φέτος τα 90 χρόνια λειτουργίας της, το γιορτάζει με ένα μεγάλο διήμερο Φεστιβάλ δρόμου, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στην γειτονιά της, την πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μεγάλη μουσική γιορτή, για όλους τους φίλους της Κληματαριάς που πέρασαν έστω και μια στιγμή από την αυλή της αλλά και για όσους θέλουν να βιώσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα ενός μουσικού πανηγυριού στο κέντρο της Αθήνας

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διήμερου Φεστιβάλ Δρόμου της Κληματαριάς:

Τετάρτη 29 Αυγούστου

Γιώργος Μάγκας – Δημήτρης Λάππας – Το Γνωστό Τρίο – Ρεμπελέτικο

Πέμπτη 30 Αυγούστου

Φωτεινή Βελεσιώτου – Δημήτρης «Χαίνης» Αποστολάκης & Μανώλης Πάππος – Κατερίνα Τσιρίδου – Θοδωρής Μέρμηγκας & Ka.M.Pos.oi band – Νησιώτικο γλέντι (Θ. Μέρμηγκας-Σ. Μαργώνης- Α. Γάτση – Μ. Πλούμη)

ταβέρνα "Κληματαριά"

Στο διήμερο γλέντι της Κληματαριάς, όλοι θα γίνουν ένα. Μια μεγάλη παρέα που θα τραγουδήσει μαζί στην πλατεία Θεάτρου, εκεί που βρισκόταν κάποτε το ιερό του Απόλλωνα.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ώρα έναρξης: 20:30

Κληματαριά: Πλατεία Θεάτρου 2, 10552 Αθήνα

Τηλ. 210 3216629


mm
About Γιάννης Καφάτος 2083 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*