«Καλύτερο Podcast στην κατηγορία Τέχνες – Πολιτισμός» – Ένα ακόμη χρυσό για την Γιώτα Τσιμπρικίδου και την ομάδα του Artpodcast

Το Artpodcast αποτελεί πια συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων ακροατών στην Ελλάδα – και σε άλλες 116 χώρες σε όλο τον κόσμο – που επιλέγουν να ακούν επεισόδια με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον χώρο της Τέχνης, του Πολιτισμού, του Βιβλίου, του Θεάματος.

Τριπλά βραβευμένο το Artpodcast, ολοκληρώνοντας τον τέταρτο κύκλο με 131 επεισόδια μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts και στο Spotify και στο Apple Podcasts στην κατηγορία του. 

Προσωπικότητες ξεχωριστές σε «μοιράσματα» πέρα από τα τετριμμένα, αφιερώματα, πλούσιο υλικό audio αλλά και backstage videos και φυσικά κείμενα προσεγμένα με την υπογραφή της Γιώτας Τσιμπρικίδου, που με την πολυετή εμπειρία της (δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, voice-over artist) επιτυγχάνει το άρτιο αποτέλεσμα σε περιεχόμενο και παραγωγή.

Με ιδιαίτερη χαρά και φέτος η Founder Γιώτα Τσιμπρικίδου και η ομάδα του Artpodcast παρέλαβαν το χρυσό βραβείο και συνεχίζουν με όραμα τη δημιουργική προσέγγιση στα podcasts, ώστε και ο επόμενος κύκλος  επεισοδίων να είναι εξίσου απολαυστικός και με νέες προσθήκες!

Διαθέσιμα όλα τα επεισόδια στις δημοφιλέστερες audio πλατφόρμες και εφαρμογές, καθώς και στο artpodcast.gr

Artpodcast I Spotify I Instagram I Facebook I TuneIn I Apple Podcasts I YouTube I Deezer

#akoutintexni #artpodcastgr

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top