10/07/2020

Καμάρι της πλάσης ούλης, ο μπαλαδόρος Κούλης


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα.

Ντριπλάρει, σκοράρει, σουτάρει, κάνει κεφαλιές, αλλάζει κόμμωση, όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας αυτοδημιούργητος ποδοσφαιριστής, έτοιμος για μεγάλους αγώνες.

Στη φωτογραφία του θέματος μπορεί να διακρίνει κανείς την αρχοντιά, τη φινέτσα, το μαλλί Τεν- τεν και την κίνηση του δεξιού χεριού που δείχνει ότι έχει πιάσει την επιτυχία από τα …χέρια.

Εδώ κοίτα την μπάλα με το σαγηνευτικό του βλέμμα και την οδηγεί μόνο μ' αυτό

] ¡

Ντριπλάρει με χαρακτηριστική άνεση, ένας εκκολαπτόμενος Χατζηπαναγής, με το βλέμμα καρφωμένο στο χόρτο.

\

Ο Κυριάκος είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να κάνει καρφωτή κεφαλιά, χωρίς να ταρακουνηθούν στο ελάχιστο οι άπειρες γνώσεις που έλαβε από το Χάρβαρντ και φιλοξενούνται στο κεφάλι του, κάνοντάς τον άριστο των αρίστων.

Διάσημος για το ισχυρό του σουτ. Μπροστά του δύο δημόσιοι υπάλληλοι που μετά το σουτ νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο Κυριάκος, κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, δεν λανσάρει απλώς ένα νέο στυλ παιχνιδιού, αλλά και μία νέα κουπ. Εδώ, σε παγκόσμιο πρώτη, το στυλ "ο σέντερ μπακ σκαντζόχοιρος"

 

(Συνολικές Επισκέψεις 2,596, 1 επισκέψεις σήμερα)
SAM PATCH – ST. SEBASTIAN, το τραγούδι της Πέμπτης (video)
Ένα συνεχές τρελό weekend στον Τύπο

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*