Μουσική μετά βινυλίων στο Πεδίο του Άρεως

Από σήμερα και μέχρι τις 23 Ιουνίου, τρεις μέρες μουσικής, τρεις μέρες ανάμεσα σε χιλιάδες βινύλια στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, στην Πλατεία Πρωτομαγιάς του Πεδίου του Άρεως.

!  Η μουσική και τα βινύλια γιορτάζουν μαζί ! Για πρώτη φορά ένα Παζάρι Δίσκων θα διεξαχθεί σε υπαίθριο χώρο στην καρδιά της Αθήνας !  Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο  στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής !

VINYL IN THE CITY

Το VINYL IN THE CITY δίνει ένα μεγάλο ραντεβού στους αθεράπευτους συλλέκτες βινυλίου, αλλά και τη νέα γενιά που ανακαλύπτει τον αυθεντικό ήχο της μουσικής. Ιδιώτες και γνωστά δισκοπωλεία αλλά και χειροτέχνες του Ash In Art που "ακουμπούν" με την τέχνη τους στον ήχο του βινυλίου, γίνονται ένα με την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που γιορτάζει φέτος τα 17 χρόνια της !

KATERINA DUSKA 1

Το Πεδίον του Άρεως θα μετατραπεί πιλοτικά σε ένα μουσικό χωριό και θα υποδεχθεί 40 σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα σε δύο stages μεταξύ αυτών οι : Playground Theory, Katerina Duska, Cahorn Keys, Daphne and the Fuzz, Les Enfants De Pigalle, Nastasia and The Jaguars, Serafim Tsotsonis κ.α, που θα φέρουν κοντά μας τον ήχο της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή θα χτυπά δυνατά ο ήχος της καρδιάς μας, ο αξεπέραστος ήχος του βινυλίου για τρεις ημέρες, 21 -23 Ιουνίου !

PLAYGROUND THEORY

Επίσης στην ίδια πλατεία του Πεδίον Άρεως θα υπάρχουν world σκηνή, express bazaar, ζωγραφική, εργαστήρια, συμμετοχικές δράσεις, θεματικές εκθέσεις, body painting, γευσιγνωσία, παραστάσεις με clown, συνάντηση ευεξίας και γέλιου και πολλά happenings !

Τα live θα αρχίζουν στις 8 το απόγευμα και θα διαρκούν ως τα μεσάνυχτα την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο κλείσιμο της αυλαίας την Πέμπτη 23 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις αγαπημένων καλλιτεχνών. Παράλληλα θα λειτουργεί το VINYL IN THE CITY, με ελεύθερη είσοδο, που θα μας περιμένει και τις τρεις μέρες από νωρίς το απόγευμα κάτω από την τέντα

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top