08/06/2023

«Ντίνα η Καραντίνα» ή πώς ένας καλλιτέχνης έχει χιούμορ, Μένοντας Σπίτι!

Ντίνα

Χιούμορ με την “καραντίνα” μένοντας σπίτι!

Ο Θέμος Ρίζος ο Πίκος Απίκος από τους Picos Apicos & The Pina Coladas, πήρε ένα σουξέ του Neil Sedaka, το Oh Carol – το χόρευε τσα-τσα η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου – και το έντυσε με στιχουργική εποχής κορωνοϊού.

Το κέφι μας το έφτιαξε και μας έβαλε στο μυαλό ότι μένοντας σπίτι αυτές τις άγριες μέρες του κορωνοϊού μπορούμε να κάνουμε κι αλλά πράγματα εκτός του φαγητού!
Απολαύστε την Ντίνα!

https://www.facebook.com/themos.apicos/videos/3045290218824773/?__xts__[0]=68.ARBCvwWGqba_1lkt-lM-GQNNrxRhkSANT-Kci-NtRLdiCHKS9Nvw_-_BPspk50JJu7ycBa427a_mH2HERNUdF1UXUYTGRfkY499irphCGLLcK81BoisDRo8y7WLRXXPsO7IlAADycU8r_-MY-EcQoPX7EM0n_Bc_vm_RV-sUUNXEjpgnIvPexjeHt3grNjSoDlc6GP2oc8CD5ghPC0nOopDT4w&__tn__=H-R

Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους δέχονται πιέσεις να σπάσουν την καραντίνα.

[EDIT: Είναι πάρα πολύ παράξενο κάτι που κάνεις για να περάσει η ώρα και για να γελάσουν οι φίλοι σου, μέσα σε λίγες ώρες να ξεπερνά σε views ΟΛΑ όσα έχεις κάνει σε 10+ χρόνια *συνολικά*. Αν σας άρεσε λοιπόν, περάστε μια βόλτα και από τη σελίδα της μπάντας μου: Picos Apicos & The Pina Coladas, καθώς και από το κανάλι στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCHXBF6Wi4ZtU7GbqizLbfw
Ευχαριστώ πολύ!]


mm
About Γιάννης Καφάτος 2083 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*