01/10/2023

Ο Αλέξης Καλοφωλιάς σε dj set για τα γενέθλια του Ιπποπόταμου – Το ιστορικό μπαρ γίνεται 40 και γιορτάζει

Ιπποπόταμου

Το πρώτο πάρτυ για τα 40α γενέθλια του Ιπποπόταμου πλησιάζει και θα είναι μια βραδιά που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό.

Ο Alex K (κατά κόσμον Αλέξης Καλοφωλιάς) είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το στίγμα του στα rock’n’roll δρώμενα της πατρίδας μας. Συνιδρυτής των ιστορικών πλέον Last Drive και μέλος των Earthbound και Holy Strangers αποτελεί μια φιγούρα που εμπνέει σεβασμό.

Σαν μουσικός που είναι δεν έχει συχνά τη δυνατότητα να εκτελεί χρέη DJ, αλλά την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου θα βρεθεί στον Ιπποπόταμο, όχι για καφέ αυτή τη φορά, αλλά για να παίξει μερικές από τις αγαπημένες του μουσικές, οι οποίες μπορεί και να σας εκπλήξουν.

Είμαστε περήφανοι που θα είναι μαζί μας γι’ αυτά τα γενέθλια κι ακόμα πιο περήφανοι επειδή κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια. Μαζί του σε χρέη ταπεινού support act ο Μανώλης Κιλισμανής, έτσι για να θυμηθούν τα νιάτα τους.
Μια βραδιά maximum rock’n’roll.

Ιπποπόταμου
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ BAR, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ (ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΔΙΔΟΤΟΥ)


mm
About Γιάννης Καφάτος 2125 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*