24/02/2024

Ο Louis Tomlinson παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο “Faith In The Future” (Video)

Tomlinson

Ο Louis Tomlinson παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο “Faith In The Future” που κυκλοφόρησε από την BMG. Kυκλοφόρησε επίσης και το τρίτο single του, “Silver Tongues”, ένα τραγούδι που έγραψαν οι Joe Cross (Lana Del Ray, Courteeners) και Theo Hutchcraft (συνθέτη & τραγουδιστή των Hurts).  
Μέσα στο 2023 o Louis Tomlinson θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ευρώπη που περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Ο τίτλος του άλμπουμ αποτελεί την επιτομή της αισιόδοξης κοσμοθεωρίας του Louis που είχε σα σκοπό να δημιουργήσει μιια συλλογή από τραγούδια που αρμόζουν σε ένα συναρπαστικό live show. Αφού πέρασε το πρώτο μέρος της ενήλικης ζωής του δουλεύοντας πάρα πολύ, ο Louis πήρε το χρόνο του και το διασκέδασε δημιουργώντας ένα άλμπουμ όπως ακριβώς το ήθελε μαζί με τους συνεργάτες του περιλαμβάνουν τους Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Rob Harvey, Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton) και τους προαναφερθέντες Joe Cross και Theo Hutchcraft.

Το άλμπουμ, που περιέχει τα δύο πρώτα single “Bigger Than Me” και το αγαπημένο των θαυμαστών του “Out Of My System”, ξεκινά εμφατικά με τα δυνατά ντραμς του “The Greatest” Άλλα ξεχωριστά κομμάτια περιλαμβάνουν το indie floor-filler, “Written All Over Your Face”, το χαρούμενο καλοκαιρινό τραγούδι, “Lucky Again”, τα συναισθηματικά “Angels Fly” και “Holding On To Heartache” αλλά και το “Common People”, έναν όμορφο και συγκλονιστικό φόρο τιμής στην γενέτειρά του, το Ντόνκαστερ. Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία στο «Faith In The Future», με τον Λούις να επιδεικνύει όλα τα ταλέντα του. Το “All This Time” μπαίνει με χορευτικούς ρυθμούς, όπως και το “She Is Beauty We Are World”

Το “Walls” ήταν το πρώτο άλμπουμ του Louis και περιείχε όλα όσα είχε μέσα του. Με το “Faith In The Future” νοιώθει πως έχει ανοίξει ασυμβίβαστα τα φτερά του και έχει εξελιχθεί.

Ραντεβού στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Θέατρο Πέτρας.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*