25/09/2022

Ο Ντόναλντ Τραμπ κυκλοφορεί γυμνός!


Οι κάτοικοι πολλών αμερικάνικων μεγαλουπόλεων αιφνιδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν χθες από ένα απροσδόκητο θέαμα. Είδαν σε κεντρικά σημεία της Νέας Υόρκης, του Σαν Φρανσίσκο, του Λος Άντζελες, του Σιάτλ και του Κλίβελαντ αγάλματα του Ντόναλτ Τραμπ σε φυσικό μέγεθος, όπου απεικονιζόταν ολόγυμνος, με πέος στα όρια της εξαφάνισης και άνευ όρχεων. Η ιδέα ανήκει στην αναρχική ομάδα INDICLINE και έχει τίτλο "ο Αυτοκράτορας δεν έχει αρχίδια". Η ιδέα βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, αφού χιλιάδες έσπευσαν να βγάλουν σέλφι με τα …όχι και τόσο προικισμένα ομοιώματα του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου.

Εκτρόσωπος της ομάδας είπε στην Washington Post ότι η ομάδα εμπνεύστηκε το event από τον «Γυμνό Βασιλιά» του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. «Είτε μας αρέσει, είτε όχι ο Τραμπ εμφανίζεται πιο…μεγάλος από όσο είναι στην πραγματικότητα» είπε.

Στο βίντεο φαίνεται η ενθουσιώδης υποδοχή από το κοινό στην Union Square στη Νέα Υόρκη

Η πλευρά Τραμπ δεν έκανε κανένα σχόλιο. Τα αγάλματα πάντως απομακρύνθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από τα συνεργεία των δήμων, μέσα σε αποδοκιμασίες από το κοινό που ήθελε κι άλλο γυμνό, μικροτσούτσουνο Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

 

 

(Συνολικές Επισκέψεις 699, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*