27/09/2023

Ο Sting επιστρέφει με νέο άλμπουμ, μετά από μία δεκαετία (video)

νέου άλμπουμ του Sting

Οι A&M και Interscope Records, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Sting, με τίτλο «57th & 9th». Το πρώτο rock/pop project του καλλιτέχνη για περισσότερο από μία δεκαετία, θα είναι διαθέσιμο στις 11 Νοεμβρίου.

Το «57th & 9th» απεικονίζει ένα ευρύ φάσμα μουσικότητας και διαφορετικών στυλ τραγουδοποιίας του Sting, από την θορυβώδη, Μαχητές του Δρόμου-στυλ εικονογραφία του "Petrol Head", στον ύμνο "50,000" και το τραχύ, βασισμένο στη κιθάρα πρώτο single, "I Can't Stop Thinking About You".

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε με τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Sting, Dominic Miller (κιθάρα) και Vinnie Colaiuta (drums) και περιλαμβάνει την συνεισφορά του drummer Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns N' Roses), του κιθαρίστα Lyle Workman και την εγκατεστημένη στο San Antonio Tex-Mex μπάντα, The Last Bandoleros.

Ακολουθώντας ένα κύμα έμπνευσης, το 57th & 9th δημιουργήθηκε χωρίς προσχεδιασμό, με τα sessions να ολοκληρώνονται σε μόλις λίγες εβδομάδες.

"Συνέβη πολύ γρήγορα, πολύ αυθόρμητα" λέει ο Sting. "Η ιδέα μου είναι να εκπλήξω τον εαυτό μου και του ανθρώπους που δουλεύω μαζί – και καλώς εχόντων των πραγμάτων, του ακροατές".

Ο Martin Kierszenbaum έκανε την παραγωγή του άλμπουμ, του οποίου ο τίτλος προέρχεται από την συμβολή των δύο δρόμων στο Manhattan που ο Sting διασχίζει κάθε μέρα, περπατώντας προς τα studios στο Hell's Kitchen που έγιναν οι ηχογραφήσεις.

Ο Sting σημειώνει πως αν υπάρχει ένα "θέμα" στους στίχους του 57th & 9th, είναι η ιδέα του ταξιδιού και της κίνησης, περισσότερο εμφανής στο "Inshallah" και το αυτοβιογραφικό "Heading South On The Great North Road".

"Είναι σχετικό με το να αναζητάς και να ταξιδεύεις, με τον δρόμο, με την έλξη του αγνώστου" δηλώνει ο καλλιτέχνης. "Σε αυτό το άλμπουμ, καταλήξαμε σε κάτι που είναι δυναμικό και θορυβώδες, αλλά επίσης ευγενικό και εμβριθές".

57th & 9th ALBUM TRACKLIST:

Standard: "I Can't Stop Thinking About You", "50.000", "Down, Down, Down", "One Fine Day", "Pretty Young Soldier", "Petrol Head", "Heading South On The Great North Road", "If You Can't Love Me", "Insallah", "The Empty Chair".

Deluxe: Περιλαμβάνει σημειώσεις από τον Sting και 3 bonus tracks, "I Can't Stop Thinking About You (LA Version)", "Insallah (Berlin Sessions Version)", "Next To You with The Last Bandoleros (Live at Rock Music Hall)".

Super Deluxe: 3 Bonus Tracks, σημειώσεις από τον Sting, DVD με αποκλειστική συνέντευξη του καλλιτέχνη, live ερμηνεία του "Next To You" με τους The Last Bandoleros στο Rock Music Hall και συλλεκτικές φωτογραφίες.


mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*