Ο Tonino Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα

Ο Tonino Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα, με τους Locomondo και αποθεώνεται (Video)

 Η βραδιά στο Διογένης Studio ήταν εκρηκτική. 
Οι Locomondo ξέρουν να κανουν Live, ξέρουν να παίρνουν μαζί τους τον κόσμο, να τον ξεσηκώνουν, να τον απογειώνουν όπου κι αν κάνουν Live.

Το κοινό ετερόκλητο. Υπήρχαν οι οπαδοί που τα είχαν χαμένα χωμένοι στο υπόγειο άντρο της προκάτ διασκέδασης. Υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να δουν τον Carotone, υπήρχαν και κάποιοι – λιγοι ομολογώ – που εντόπισα να θέλουν περισσότερο να τους δούνε παρά να μπουν στο κλίμα. 

Ο Μάρκος Κούμαρης και η παρέα που σχηματισαν οι Locomondo πριν από 13 χρόνια, συνεπείς σε αυτό που κάνουν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να σηκώσουν το μαγαζί στο πόδι. 

Ο Tonino Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα

Ο Tonino Carotone είναι χρόνια διασκεδαστής (χωρίς ο χαρακτηρισμός να έχει απαξιωτικό χαρακτήρα – τουναντίον) και ήταν μάλλον σε πολύ καλή φόρα – τουλάχιστον καλύτερη από τις προηγούμενες δύο εμφανίσεις του στην Αθήνα. 

Είπε τα τραγούδια του, αστειεύτηκε με το κοινό, μιλούσε ελληνικά όπου μπορούσε, χόρευε, ναι έκανε μερικά έντεχνα διαλειμματάκια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μομφή η κούραση για έναν άνθρωπο της ηλικίας του! 

Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η σύμπραξη επί σκηνής των Locomondo – Carotone. Ο Μάρκος Κούμαρης στον μπαγλαμά, ο Tonino βγάζει το σακάκι του για να το φορέσει έτσι όπως έχουμε συνηθισει να βλέπουμε τους παλιούς Αθηναίους μάγκες να το "μισοφοράνε" και τελικά όλος ο κόσμος να αποθεώνει την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του "Πού 'σαι Θανάση" του τεράστιου Γιώργου Ζαμπέτα.

Δείτε αυτή τη στιγμή στο βίντεο:

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν μια καλή πινελιά στη βραδιά μας. Ερμήνευσε μόνος του ένα νέο τραγούδι στα Ισπανικά, και ξαναβγήκε στη σκηνή για να κάνει ντουέτο με τον Carotone στο θρυλικό Tu vuo' fa l' Americano.

Ο Tonino Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα

Αστεία- αστεία, μετά τη χθεσινή βραδιά πεθύμησα το καλοκαίρι! Όσο και να το πεις, αλλιώς το Live δίπλα στη θάλασσα αλλιώς στο υπόγειο ενός πρώην σκυλάδικου – χτίστηκε ως "πολιστικό κέντρο" – που προσπαθεί να βγάλει τη ρετσινιά από πάνω του! 

Γιάννης Καφάτος

Σχόλια

3 thoughts on “Ο Tonino Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα, με τους Locomondo και αποθεώνεται (Video)”

  1. Pingback: Ο Tonino Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα, με τους Locomondo και αποθεώνεται (Video) - QuoterLand

  2. Pingback: Μαγική ερμηνεία από τον Carotone σε τραγούδι του Ζαμπέτα (Video) | Your News

  3. Pingback: O Carotone τραγουδάει Ζαμπέτα και αποθεώνεται (Video) | Λευκάδα το νησί των ποιητών

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top