συμπαθή

O τρομερός Monsieur Minimal τόλμησε και έκανε τον Καζαντζίδη συμπαθή – «Υπάρχω» σε διασκευή με τη Μαρία Παπαγεωργίου

Δεν είναι εύκολο να λες ότι δε σου αρέσει ο Καζαντζίδης. Κι αυτό γιατί αυτοί που τους αρέσει τον έχουν σαν θρησκεία. Κάτι σαν τοτέμ, που αν το αμφισβητήσεις κινδυνεύεις απο τη μάνιτα του θεού. Ανήκω σ’ αυτή την κατηγορία!

Ο αγαπημένος μου Monsieur Minimal, που ωριμάζει όσο περνάνε τα χρόνια μας χαρίζει πολύ ιδιαίτερες μουσικές, τολμάει χρόνια τωρα και κερδίζει το στοίχημα με τον ακροατή του.
Τώρα τόλμησε να πειράξει αυτό το, για πολλούς ιερό τοτέμ. “Υπάρχω”, έναν από τους ύμνους που έχει τραγουδήσει ο Στέλιος Καζαντζίδης σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Πυθαγόρα.

Ο Monsieur Minimal παίρνει ένα τραγούδι που γράφτηκε στην καρδιά των 70’s (1975 για την ακρίβεια) στην όχθη του λαϊκού τραγουδιού και το μετασχηματίζει, το μεταφέρει στην απέναντι όχθη, της ποπ ψυχεδέλειας.

Ενορχηστρωμένο με τους αγαπημένους vintage ήχους του Monsieur Minimal, μέσα από την δέκαετια του 70 και σε συνδυασμό με την ζεστή και ξεχωριστή φωνή της Μαρίας Παπαγεωργίου που παραπέμπει στις ερμηνεύτριες του νέου κύματος , το τραγούδι παίρνει μια νέα κι εντελώς διαφορετική διάσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=vGaxJII_IFE


Κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records


Ακούστε το ΕΔΩ από το streaming store της αρεσκείας σας .

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top