24/05/2024

Όταν ξέρεις ότι παντρεύεσαι το σωστό άτομο (βίντεο)


Ο Gabriel και η Annabelle Deku παντρεύτηκαν στο Λονδίνο 14 Μαΐου, αλλά αυτό που ξεχώρισε για τον υπόλοιπο κόσμο ήταν το βίντεο απ' το γάμο τους που ήρθε στην επιφάνεια λίγους μήνες αργότερα.

Η αντίδραση του γαμπρού σε κάνει να εύχεσαι πως μια μέρα θα νιώσεις μια μέρα το ίδιο συναίσθημα. 

Ο Gabriel δεν μπορεί να κοιτάξει τη γυναίκα του καθώς δάκρυα κυλάνε στο πρόσωπο του ασταμάτητα. Οι καλεσμένοι ζητωκραυγάζουν και οι παράνυφοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνηση τους βλέποντας το γαμπρό να ξεσπά. 
Ο κουμπάρος που φαίνεται να είναι ο μόνος που διατηρεί τη ψυχραιμία του, παρηγορεί τον Gabriel λέγοντας: "Μείνε όρθιος. Αυτή είναι η στιγμή σου. Κοίτα τη γυναίκα σου".

"Δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν το πίστευα ότι αυτή η μέρα είχε φτάσει επιτέλους", είπε ο Gabriel σε συνέντευξη του στο Buzzfeed. "Τη περίοδο που γνωριστήκαμε είχα χάσει κάθε ελπίδα στην αγάπη. Πίστευα ότι το να έχεις μια σύντροφο που θα σε αγαπάει και θα σε σέβεται όλη σου τη ζωή υπήρχε μόνο στις ταινίες. Αλλά έκανα λάθος. Η πραγματική αγάπη υπάρχει".

Το βίντεο του γάμου τους έχει κάνει το γύρω του κόσμου, με πάνω από 35.000 retweets και 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube. Η ιστορία τους είναι ένα παράδειγμα, πως η αληθινή αγάπη υπάρχει κάπου εκεί έξω για όλους μας. 
Τι; Όχι δεν κλαίω, μπήκε σκόνη στο μάτι μου…

Φώτης Βουδούρης


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*