10/07/2020

Πάμε Χαλκίδα στο 1ο Chalkida Street food Festival

Πάμε Χαλκίδα στο

Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού έρχεται για πρώτη φορά στη πόλη της Χαλκίδας από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας).

Το φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός σε όλη την Ελλάδα με ελεύθερη είσοδο – μετά από πολλές πετυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη, Τρίκαλα και Βόλο – έρχεται και στην πόλη της Χαλκίδας για ένα χορταστικό τριήμερο. Την διοργάνωση του Φεστιβάλ αναλαμβάνουν η Soulfood Thessaloniki και ο ραδιοφωνικός σταθμός Home 89,1fm με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Ευβοίας , του Δήμου Χαλκιδέων και με την ευγενικη παραχώρηση του χώρου από τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας.

Το 1ο Chalkida Street Food Festival φέρνει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, μεταμορφώνει τον χώρο μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου και δίνει ραντεβού να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες, κοκτέιλ ή δροσερές μπύρες…

Το Κόκκινο Σπίτι και ο πεζόδρομος Καραολή Δημητρίου, εκτός από γεύσεις και κόσμο, αναμένεται να γεμίσει με διασκεδαστικές δράσεις για όλους. Μουσική επιλογή από Djs όλη την ημέρα, συναυλίες και happenings για τους μικρούς μας φίλους και παρέα για 3 ημέρες με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για παραγωγούς στο MARKET AREA, έως 17 Απριλίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 22213.53594.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμα των δράσεων και των
Live / Dj sets!

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 3 Μαΐου από 18.00 έως 00.00
Σάββατο 4 Μαΐου από 12.00 έως 00.00
Κυριακή 5 Μαΐου από 12.00 έως 00.00

Οργάνωση παραγωγής: SoulFood Thessaloniki // Home Radio 89.1

(Συνολικές Επισκέψεις 328, 1 επισκέψεις σήμερα)
Κωνσταντίνος Σγόντζος: ένας κρίκος της ζωής μου
JENNY LEWIS «RED BULL & HENNESSY», το τραγούδι της Κυριακής (Video)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*