20/01/2022

Παύλος Παυλίδης και B-Movies, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη


Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Μovies συνεχίζουν και φέτος το καλοκαιρινό μουσικό τους ταξίδι σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη, με μια σειρά από εμφανίσεις τόσο στα μεγαλύτερα Ελληνικά φεστιβάλ, όσο και σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto – Ρωσία, Fengaros-Κύπρος)

Κατάληξη αυτής της περιοδείας θα είναι ο γνώριμος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων για το καθιερωμένο ραντεβού τους με το κοινό της Αθήνας τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Με νέο album μέσα στο 2016, με τίτλο “Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο”, που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την Inner Εar και με τις μέχρι τώρα κριτικές να το κατατάσσουν σαν ένα από τα καλύτερά τους, θα μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο σε όλη τη μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και το σήμερα.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Μovies την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου κλείνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και το γιορτάζουν παρέα με τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ. Να είστε όλοι εκεί!!!

Info: 
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Κεραμεικός 
Προπώληση: viva.gr, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία 
Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: τα 200 πρώτα εισιτήρια 10 ευρώ, τα επόμενα 11 ευρώ 
Ταμείο: 13 ευρώ 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 
Ώρα έναρξης: 21:00

Η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Μακρή

(Συνολικές Επισκέψεις 128, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Γιάννης Καφάτος 1958 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*