23/02/2024

Πέθανε ο Γιώργος Βασιλείου!


Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Γιώργος Βασιλείου.

 Ο “σκληρός” Ταξίαρχος Θεοχάρης που γνωρίσαμε μέσα από το “Καλημέρα Ζωή” τους τελευταίους μήνες έδωσε δύσκολη μάχη και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στα 66 χρόνια του, γεμίζοντας θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πάντα είχε στο πλευρό του, την σύζυγό του και τα παιδιά του Βασίλη και Ιουλιέτα. Αλλά και όλους τους φίλους από το θέατρο και την τηλεόραση που τον επισκέπτονταν στο νοσοκομείο.

Μετά από νοσηλεία τριών μηνών μάλιστα, ο αγαπητός ηθοποιός έδειχνε να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, πήρε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του στη Σαλαμίνα. “Το παλεύω. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά”, είχε πει λίγο μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας: “Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες”.

Κι έτσι έγινε… Τις τελευταίες μέρες της ζωής του της πέρασε χαμογελαστός με την οικογένειά του. 


mm
About Έλσα Παπαιωάννου 117 Articles
Είμαι πρώτα απ΄όλα η μάνα της Coco. Δημοσιογράφος κυρίως τηλεοπτική και ραδιοφωνική. Πρίν λίγο διάστημα έγινα και blogger, το καινούργιο μου παιδί είναι το FabToday.net. Μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργιες ιδέες,καινούργια πράγματα και κυρίως δημιουργικούς ανθρώπους. Γελάω εύκολα και δεν αντέχω τη μιζέρια

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*