29/03/2023

Οι Σουηδοί Agusa σήμερα στο Vinyl is Back

agusa vinyl

Το Σουηδικό συγκρότημα Agusa θα δώσει ένα secret gig στο Vinyl Is Back σήμερα (Σάββατο) στις 4.30 μ.μ., σε διάρκεια…όσο ένας δίσκος βινυλίου.

Η 5μελές psychedelic rock and folk/cross-culture μπάντα από το Μάλμοε είναι η μεγάλη έκπληξη της τριήμερης γιορτής του βινυλίου και της μουσικής που διεξάγεται 9-11 Δεκεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (3ης Σεπτεμβρίου 74-78).

Οι Agusa εμφανίστηκαν χθες το βράδυ (Παρασκευή) στην “Death Disco” και θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό ρεπερτόριο στο secret gig τους στο Vinyl Is Back ώστε όσοι τους είδαν εκεί να έχουν ένα λόγο παραπάνω να τους ξαναδούν. Φυσικά να παίξουν κι ένα απόσπασμα από τον τρίτο και πρόσφατο δίσκο τους «Κάθαρσις» (Katarsis) του 2016 που έχει ελληνικό τίτλο καθότι οι ίδιοι είναι φιλέλληνες και γνώστες της αρχαιοελληνικής ιστορίας. Το καινούργιο τους άλμπουμ θα υπάρχει σε βινύλιο σε ειδικό χώρο στο Vinyl Is Back και θα το υπογράψουν στους φίλους τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι Agusa σχηματίστηκαν το 2013 και τα μέλη τους είναι : Mikael Odesjo (φωνητικά, κιθάρα), Tobias Petterson (φωνητικά, μπάσο), Jonas Berge (φωνητικά, κήμπορτνς), Tim Wallander (τύμπανα, κρουστά) και Jenny Puertas (φλάουτο


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*