24/05/2024

Τα ΚΑΦΑΟ που δίνουν χρώμα στις γειτονιές – Καλαμάκι

Τα ΚΑΦΑΟ που δίνουν χρώμα

Τα τελευταία χρόνια διάφορες κινήσεις πολιτών, καλλιτέχνες ευτυχώς – τις περισσότερες φορές – με τη συμβολή των Δήμων έχουν δώσει χρώμα στις γειτονιές μας.

Καλλιτέχνες έχουν βρει ένα ακόμη βήμα να επικοινωνήσουν με το πιθανό κοινό τους και να μπουν σε έναν ιδιότυπο διάλογο ζωγραφίζοντας τις γκρίζες γκουμούτσες, τα ΚΑΦΑΟ που ανάθεμα αν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνουν. Παλιά ξέραμε: από εκεί έκαναν τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων, τώρα; (οκ δεν πειράζει ας μην τα ξέρουμε και όλα…)

Αυτό το ΚΑΦΑΟ είναι στο Καλαμάκι, σε μια κάθετη της Θουκιδίδου, εντελώς οφ μπρόντγουεϊ, μακριά από την κίνηση όμως αμέσως τραβάει το βλέμμα με την τέχνη του και το χρώμα που δίνει στο στενάκι (δε θυμάμαι πώς το λένε, ή μπορεί και να μην κοίταξα ποτέ, περπατώντας να βρω το αυτοκίνητό μου μακαρίζοντας την τύχη που είχα να βρω πάρκινγκ στο Καλαμάκι)


Κλικ (οκ χωρίς το σχετικό ηχητικό) με την καμερα (του κινητού – μόνιμου συντρόφου και στις βόλτες) και ιδού!
Απολαύστε τη δουλειά που ξεχωρίζει!

Γιάννης Καφάτος


mm
About Γιάννης Καφάτος 2277 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*