09/12/2023

Τα παιδιά βοηθούν παιδιά! 13 και 14 Δεκ στον πεζόδρομο της Κοραή

παιδιά

Φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά βοηθούν παιδιά: Infokids.gr και Infowoman.gr στηρίζουν τις οικογένειες σε ανάγκη

Το Infokids.gr και το Infowoman.gr στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και δράσης που προωθούν εδώ και χρόνια, προσκαλούν εσάς και τα παιδιά σας σε ένα φιλανθρωπικό event, με σκοπό να χαρίσουμε στα παιδιά της πόλης μας τα πιο φωτεινά χαμόγελα τα φετινά Χριστούγεννα!

Την Παρασκευή 13/12 (ώρα 13:00-18:00) και το Σάββατο 14/12 (ώρα 10:00-15:00) σας περιμένουμε όλους στον πεζόδρομο της Κοραή, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, απολαυστικά δρώμενα, γιορτινές μελωδίες και γευστικά κεράσματα!

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 13/12

  • Ένας απίθανος Χιονάνθρωπος από την Ομάδα Πολύχρωμη Σπείρα θα βρίσκεται στην παρέα μας, για να υποδέχεται τα μικρά παιδάκια που θα φέρνουν τα δώρα τους!
  • H καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite θα μας χαρίσει μια υπέροχη διαδραστική performance με τεράστιες σαπουνόφουσκες!

Το Σαββατο 14/12

  • Ένα πρωτότυπο μουσικό σόου με Boomwhackers θα μας παρουσίασε η δασκάλα μουσικής και συγγραφέας κ.Έφη Μπαχτσεβάνα, από τις 11:00 και μετά.
  • Οι συντελεστές του δημοφιλέστερου ανά τον κόσμο μιούζικαλ για παιδιά Annie θα βρίσκονται μαζί μας, για να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά!

Στο περίπτερο των Infokids.gr και Infowoman.gr η ομάδα μας θα συγκεντρώνει δώρα -παιχνίδια, σχολικά είδη, βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να χαρίσει χαρά και αγάπη σε ένα παιδί- για τις οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση και στηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Τα δώρα που θα συγκεντρωθούν μπορεί να είναι είτε πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι (σε καλή κατάσταση) είτε νέα.

Όλα τα είδη που θα συλλεχθούν θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Φέτος τα Χριστούγεννα γίνετε εσείς ο Άη Βασίλης που με τόση λαχτάρα περιμένουν τα παιδιά της πόλης μας, τα οποία ζουν σε συνθήκες φτώχειας, και αδράξτε το πραγματικό νόημα των γιορτών!


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*