25/06/2022

Τέλος η έντυπη έκδοση για το εμβληματικό NME


 Μετά από 66 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα περίπτερα το εμβληματικό New Musical Express που έγινε γνωστό με τα αρχικά του ως  ΝΜΕ εγκαταλείπει την έντυπη έκδοση και θα είναι διαθέσιμη μόνο η ηλεκτρονική έκδοσή του.

Η εκδότρια εταιρεία η Time Inc UK πήρε αυτή την απόφαση λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής και στο γεγονός ότι η έντυπη έκδοση δεν μπορούσε να επιβιώσει στην σκληρή διαφημιστική αγορά. Αντίθετα δηλώνει ότι θα επικεντρώσει τις επενδύσεις στην περαιτέρω επέκταση του ψηφιακού κοινού του NME.

Το περιοδικό εκδόθηκε το 1952 και από τις σελίδες του πέρασε η αφρόκρεμα των μεγαλύτερων ονομάτων της μουσικής. Η ιστοσελίδα του περιοδικού ανέβηκε για πρώτη φορά το 1997.

Ήδη το hashtag RIP NME έχει γίνει παγκόσμιο trend και πολύ καλλιτέχνες αναρτούν εκδόσεις του περιοδικού, όπου ήταν εξώφυλλο

 

 

(Συνολικές Επισκέψεις 56, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*