24/05/2024

Θεοδοσία Τσάτσου: Πού νά’σαι τώρα πού γυρνάς… Δύο “συλλεκτικές” εμφανίσεις στο Faust

Θεοδοσία

H Θεοδοσία Τσάτσου, μετά από μακρόχρονη απουσία, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα χαρίσει στο κοινό δύο μοναδικές βραδιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust την Τετάρτη 10 και 24 Νοεμβρίου.
 
Mια φωνή  που γράφει στην ψυχή και την καρδιά δεν ξεχνιέται… λείπει. Και η Θεοδοσία έλειψε πολύ. Μέσα από αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις, αναζητά εκ΄ νέου την επαφή της με το κοινό, ύστερα από μία περίοδο ενδοσκόπησης, όπου η δημιουργικότητα έρεε σε διαφορετικά κανάλια.

Με καταγωγή από  την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε», και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως το «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το ‘99 και έπειτα παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος »,  «Κόκκινο»   και  « Αγαπήσου»,  ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες όπως με τους Πυξ-Λαξ στην επιτυχία «Μόνο για κείνη μη μου λες».  Τραγούδια της όπως το μαγευτικό «στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα» αγαπήθηκαν από ετερόκλητο κοινό. Η μουσική της βουτά στους ήχους της soul των blues του funk της pop, αλλά σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι το ροκ που πηγάζει από την ανατρεπτική προσωπικότητα.
 
Η προσήλωση της Θεοδοσίας σε αυτό που προστάζει η ψυχή της, διατήρησε την ανεξαρτησία της και χάρισε στο κοινό αξέχαστες ερμηνείες. Ιδιαίτερες είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών που επιλέγει στα live της, τα οποία και απογειώνει. Μαζί με την ανεπιτήδευτη και, συνάμα, θεατρική σκηνική της παρουσια, η πολύ δεμένη και groovy μπάντα της θα μεταφέρει το κοινό στο πλούσιο σύμπαν της. 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Τετάρτη 10 & 24 Νοεμβρίου 2022
  • Ώρα έναρξης: 21:30

·Είσοδος: 10€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/theodosia-tsatsou-live/


mm
About Γιάννης Καφάτος 2277 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*