27/06/2022

Η δυστυχία του να είσαι Νίκος Δήμου – Και μια συγγνώμη…


Ξέρεις, δεν είναι κακό να μην συμπαθείς έναν πολιτικό. Ούτε πολιτικά, ούτε σε ανθρώπινο επίπεδο. Ως διανοούμενος όμως ο Νίκος Δήμου θα έπρεπε να έχει έναν πιο πολιτικό λόγο. Η σημερινή του επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι τόσα χρόνια στο κολέγιο Αθηνών – ως μαθητής –  τόσα βιβλία, σλόγκαν, επιτυχίες μετά δεν έχει μάθει ούτε τα βασικά: την ευγένεια.

 
Ας δούμε τα δεδομένα με το άθλιας αισθητικής τιτίβισμα του: "Αν ο Αλέξης αντί για την κνίτισα Περιστέρα είχε ερωτευθεί την καθηγήτριά του, ίσως είχε γίνει ο Έλληνας Μακρόν. Τώρα όμως έμεινε αμόρφωτος."
 
Τι μας λέτε κύριε Δήμου, εσείς ως τέρας μορφώσεως θεωρείτε μια "κνίτισσα" εξ' ορισμού αγράμματη; Και ποιος σας δίνει το δικαίωμα να αποκαλείτε μια κυρία με τον πολιτικό της προσανατολισμό (που δεν γνωρίζουμε αν είναι ή δεν είναι και τέλος πάντων ελπίζουμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία που τουλάχιστον ένας διανοούμενος, συγγραφέας, αρθρογράφος, κλπ που είστε εσείς δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο με βάση τα πολιτικά του "πιστεύω".) 
 
Θέλετε να χτυπήσετε τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό ή και ως άνθρωπο; Μπράβο και εβίβα σας!  Χτυπήστε τον σαν χταπόδι! Κάντε το με επιχειρήματα που αφορούν τον ίδιο. Είναι πολιτικός και θα μάθει να αντέχει την πολιτική κριτική. 
 

Η πορεία σας στη διαφήμιση, στο …σλογκανίζειν μάλλον σας επιτρέπει να κεντήσετε σε 120 χαρακτήρες, αλλά φαίνεται πώς ο χαρακτήρας σας δεν το επιτρέπει. 

Αυτό το κείμενο δημοσίευσα στο Documentonews.gr 

Ο κύριος Δήμου μέσα στη μέρα (25-4-2017) απέσυρε το προσβλητικό tweet ζητώντας συγγνώμη. Οκ, δεν ήταν μια απλή "συγγνώμη" έκανα λάθος, λέει και δύο παρόλες περί παρεηγήσεων αλλά ζήτησε συγγνώμη!

 

(Συνολικές Επισκέψεις 719, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Γιάννης Καφάτος 1985 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*