29/09/2023

«19-20 Γρίλιες», το νέο προσωπικό άλμπουμ του Θοδωρή Σουρβίνου, «μιλάει» ελληνικά και μας ταξιδεύει! (Video)

Γρίλιες

Ο Θοδωρής Σουρβίνος, είναι φίλος – ας ξεκινήσουμε από αυτό που είναι και το πιο σημαντικό. Είναι όμως και μουσικός και είναι και μια κινητή wikipedia που ξέρει και σε κάθε στιγμή ανακαλεί ιστορίες και πλευρές μουσικών και μουσικής που συναρπάζουν τον συνομιλητή του.

Μετά από μουσικές περιπλανήσεις σε διάφορα γκρουπ της Αθήνας με ελληνόφωνο και αγγλόφωνο στίχο (Kenny Freq, Wise Lines, Μαύρο Κόκκινο, Jackie Breaks, Versace Widow, Pillow), θητεία στο εξωτερικό Live και dj-set με υψηλή αισθητική και κέφι σε μπαρ της Αθήνας, μας παραδίδει τον προσωπικό του δίσκο.

«19-20 Γρίλιες» είναι ο τίτλος του, με ελληνικό στίχο που μιλάει τη γλώσσα της εποχής και καταπιάνεται με θέματα ενός κοινωνικού όντος. Ολόκληρη η παραγωγή είναι του Θοδωρή Σουρβίνου.

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές σελίδες του:

https://thodorissourvinos.eu/ και https://thodorissourvinos.bandcamp.com/

Καλοτάξιδος φίλε μου! Να περάσει γρήγορα αυτό που ζούμε να σε δούμε στο φυσικό σου περιβάλλον: σε μια σκηνή να ερμηνεύεις!!!

Γιάννης Καφάτος


mm
About Γιάννης Καφάτος 2124 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*