21/02/2024

Το μνημονίζειν και το παλιμπαιδίζειν


Οι βουλευτές θα διαβάσουν 7.500 σελίδες μέσα σε δύο μέρες για να ψηφίσουν. Θα τις απομνημονεύσουν μάλιστα και θα τις παίξουν και σε θεατρικό στο προαύλιο στο πλαίσιο του δρώμενου «Αυτοδουλευόμαστε»

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από το νέο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων στην κατοχή του Δημοσίου θα μείνει ένα πόμολο για να νοιώθει ο πολίτης ότι μπορεί να ανοίξει την πόρτα να φύγει. Μόνο που θα έχει πουληθεί και η πόρτα.

Σκληρές εικόνες για το τι μπορεί να συμβεί σε έναν καπνιστή θα έχουν πολύ σύντομα τα πακέτα των τσιγάρων. Αντιθέτως τα εκκαθαριστικά σημειώματα της Εφορίας δεν θα έχουν εικόνες από το τι μπορεί να πάθει ένας φορολογούμενος γιατί οι εικόνες θεωρήθηκαν πολύ σκληρές

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοπεφτάτου είπε ότι θα επιβαρυνθουν από φόρους μόνο όσοι πίνουν, καπνίζουν και πίνουν καφέ. Τελικά κανενός το επώνυμο δεν είναι τυχαίο. Προφανώς η βουλευτής ζούσε πλησίον του Μεγαλοδύναμου ο οποίος δεν άντεξε άλλο τις δηλώσεις της και της προσέφερε … την κάθοδο.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*