23/03/2019

45 Rats, Low Gravity Band & SuperPuma – Ένα εκρηκτικό ψυχεδελικό live, Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Death Disco

ψυχεδελικό live

Θα μπορούσες να το πεις και “φεστιβάλ”. Μια δυναμική ροκ βραδιά με ψυχεδελικές στιγμές από τρεις εγχώριες μπάντες. 
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή ).

ψυχεδελικό live

 

Το instrumental trio των 45Rats είναι η επιτομή του rock’n’roll. Με επιρροές από την υπερπαραγωγική δεκαετία των 70’s, αλλά και από το heavy rock κίνημα των 90’s, οι 45Rats σμιλεύουν το δικό τους heavy υβρίδιο, επιτυγχάνοντας ένα up tempo ανεβαστικό αποτέλεσμα, που ενώ ρέπει προς κάποιου είδους revival, καταφέρνει να ζει στην εποχή του. Μετά το “Electric” του ’13 η πρόσφατη κυκλοφορία τους “Gazer” κυκλοφορεί απο την FuzzInk. Records

ψυχεδελικό live

Low gravity Band

Μετουσιώνοντας την ανάγκη τους να μπορέσουν υπάρχουν και να ζουν μέσα σε αυτήν την συνθήκη διαβίωσης που διαμορφώνεται από μια αρκετά δύστροπη καθημερινότητα, οι Low Gravity Band αντιπαραθέτουν ένα μουσικό πολύχρωμο καλειδοσκόπιο που έχει σκοπό να θεραπεύσει και να επαναπροσδιορίσει την ψυχή του ακροατή, σε μια αισιόδοξη και ποιο ισχυρή αντισομματικά υπόστασή που δρα ενάντια σε όλες τις εκφάνσεις της ανισορροπίας που μας περιβάλει. Τα Blues είναι το όχημα, Η rock είναι οι ράγες, η Ψυχεδέλεια περιγράφει το τοπίο, η Funk δίνει τον ρυθμό, η Jazz επαναπροσδιορίζει την διαδρομή, και το Stoner rock βάζει θεμέλια για να πατάμε σε σταθερό έδαφος ταξιδεύοντας.

Κάθε φορά το “ταξίδι” ανασχηματίζεται με τον τρόπο που η καθημερινότητα επιβάλει. Οι Low Gravity Band είναι ένα τεράστιο Jamm όπως τελικά είναι και η ίδια η ζωή.

ψυχεδελικό live

Οι SuperPuma βαφτίστηκαν τον Αύγουστο του 2007. Θα μπορούσες να πεις ότι παίζουν μουσική όπως τους βγαίνει, απλώς μάλλον έχουν ακούσει αρκετή ροκ. Η νέα αυτή 5η κυκλοφορία -μετα το demo “Speed the Plough”, To album “Big Cats on the Prowl”, το 7″ split “Intercourse” με τους Universe 217 κ το digital split “Splitter” με τους Yellow Devil Sauce- συνοψίζει τα 10 χρόνια απ τη βάφτιση της μπάντας. Περιλαμβάνει ό,τι πιστεύουμε ότι αξίζει να ακουστεί, με την προϋπόθεση οτι λειτουργεί επίσης σαν μέρος συνόλου, που εξελίσσει τη “συμβολική” μας περιπέτεια… …κατά την οποία στους μαύρους ξερότοπους του πλανήτη Γύαψ ενα τσούρμο που έγινε πλήθος, με πυξίδα την εκλεκτή ιέρεια του Μεγαλοδύναμου Υπερπούμα, συνεχίζει να πατάει στα χνάρια που άφησαν οι “μάρτυρες” ή “συγγενείς” όπως τους ονομάζουν οι ντόπιοι, πριν από εκατοντάδες χρόνια. Ακόμα δουλεύουν, τραγουδούν, ξεμπουκώνουν, κοιμούνται και πεθαίνουν χωρίς να σταματούν να περπατούν, κουβαλώντας το βάρος αυτού που χτίζουν κι ενός μυστικού σκοπού

 

(Συνολικές Επισκέψεις 96, 1 επισκέψεις σήμερα)
Το 'Μακελειό' δεν είναι αστείο, είναι πληγή
Αυτό είναι το γλυπτό αφιερωμένο στον Bowie - Η κωμόπολη που θέλει να μετονομαστεί με το όνομα του θρυλικού σταρ (Video)

Περισσότερα


mm
About Γιάννης Καφάτος 1350 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες αλλά πήρε πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*