17/08/2022

5+1 Παραστάσεις Που Αξίζει Να Δεις Στο Παρά Πέντε!

5+1 Παραστάσεις Που Αξίζει Να Δεις Στο Παρά Πέντε!

Η θεατρική σεζόν τελειώνει παραδοσιακά την Κυριακή των Βαΐων, στις 9 Απριλίου. Κάποιες παραστάσεις παίρνουν διαβατήριο και για λίγες εβδομάδες μετά το Πάσχα, ενώ άλλες θα συνεχίσουν και για δεύτερη σεζόν.

 
Εμείς ξεχωρίσαμε έξι παραστάσεις που θεωρούμε ότι, αν τις δείτε αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν, σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν. Παραστάσεις πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που όμως έχουν έναν κοινό παρανομαστή, το σεβασμό στο θεατή και τις σπουδαίες ερμηνευτικές στιγμές.
 
Πλατεία Ηρώων
Το κύκνειο άσμα του Αυστριακού Τόμας Μπέρνχαρντ, η «Πλατεία Ηρώων», ευτύχισε σε μια ακριβή και προσεγμένη στη λεπτομέρεια σκηνοθεσία από τον Δημήτρη Καραντζά, μ’ έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών επί σκηνής και μια Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μια αξεπέραστη ερμηνεία που θα θυμάσαι για χρόνια. Για μένα η ερμηνεία της χρονιάς.
*Μέχρι 9 Απριλίου στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής»
 

Ανακαλύψτε και τις υπόλοιπες παραστάσεις που προλαβαίνετε να δείτε στο Τέχνες-Plus

(Συνολικές Επισκέψεις 239, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Texnes Plus 215 Articles
Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*