25/09/2022

Στιγμές από τα 5α γενέθλια του TrollRadio.gr


Το TrollRadio.gr είναι το «παιδί» μας. Και όταν το παιδί σου κλείνει τα 5α του χρόνια, δεν έχεις παρά να το γιορτάσεις με αγαπημένους φίλους και πολλή μουσική.

Έτσι κι έγινε. Την περασμένη Κυριακή, στις 16 Οκτωβρίου, πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο radio event. 12 ώρες on air γεμάτες με ευχές, χαμόγελα, γλυκιά μελαγχολία και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως τα συναισθήματα που νιώσαμε ήταν πολύ περισσότερα από οτιδήποτε υπολογίζαμε όταν το οργανώναμε και δεν μπορούν να καταγραφούν σε ένα κείμενο.

Το σίγουρο είναι πως όταν όλοι αυτοί οι μουσικοί -ο Ορέστης Ντάντος, ο Κύριος Κ, ο George Gaudy, οι Cyanna Mercury, οι Echo Train, η Dusk, η Nalyssa Green, ο Παύλος Συνοδινός & ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ο Tiny Jackal, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Moa Bones και ο Βασίλης Μπαμπούνης– σε τιμούν στο πάρτυ γενεθλίων σου και μοιράζονται τις σκέψεις και τα τραγούδια τους, μόνο συγκίνηση και ευγνωμοσύνη μπορείς να νιώσεις.

Μέσα από το www.trollradio.gr μπορείτε να ακούτε αποκλειστικά τις unplugged εκτελέσεις των τραγουδιών τους και να δείτε φωτογραφίες, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να μεταφερθείτε για λίγο στο δικό μας κόσμο.

Cheers στα καλύτερα που έρχονται!
Keep trollin'

Μαρία Πακτίτη

(Συνολικές Επισκέψεις 183, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Μαρία Πακτίτη 20 Articles
H Μαρία Πακτίτη είναι παραγωγός στο www.trollradio.gr. Την ακούτε καθημερινά 12:00 - 14:00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*