Κεκτημένη βραδύτητα

Favorite

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε στη Ευρωβουλή ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκό κεκτημένο για χώρες όπου εφαρμόζονται μνημόνια. Μετά τους είπε μερικά ανέκδοτα για «ισότιμα μέλη» με αποτέλεσματα πολλοί ευρωβουλευτές να παρουσιάσουν προβλήματα στο στομάχι από το ανεξέλεγκτο γέλιο

 

Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Έτσι έκανε πραγματικότητα την παλιά σταθερή αξία «δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου»

 

Ξεκινά σήμερα, με 12 χρόνια καθυστέρηση, η δίκη για το σκάνδαλο της Siemens. Αν οι κατηγορούμενοι τιμωρηθούν τόσο αυστηρά όσο τιμώρησε η Ελληνική Βουλή την εταιρεία θα βρεθούν μπροστά στην εφιαλτικό σενάριο να αναγκαστούν να διοργανώσουν σεμινάρια κατά της διαφθοράς.

 

Οι σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Στις εκλογές μπορεί να πάρουν την πρώτη θέση και επειδή δεν θα έχουν πλειοψηφία να κυβερνήσουν με το κόμμα της Μέρκελ, κάτι που συμβαίνει εδώ και 8 χρόνια. Τεράστια πολιτική αλλαγή.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top