Μαρινέλλα- Ζαχαράτος

Μαρινέλλα- Ζαχαράτος, στο Παλλάς, παραμονή Πρωτοχρονιάς – μια πρώτη “γεύση”

Favorite

«Να ’χεις πάντα αισιοδοξία για όλα και να γελάμε! Αυτό μας έμεινε…»

Με αυτή τη φράση η Μαρινέλλα αποτύπωσε ουσιαστικά μια στάση ζωής απέναντι στα πράγματα.

Ο συμπρωταγωνιστής της Τάκης Ζαχαράτος, υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία, δήλωσε: «Όλο αυτό που κάνω είναι μια αντίδραση στη σκοτεινιά και σε αυτή την εκδρομή παίρνω μαζί μου τον κόσμο». Νωρίτερα ο σκηνοθέτης τους, ο Σταμάτης Φασουλής, είπε: «Οι καιροί το απαιτούν στις δύσκολες συγκυρίες οι άνθρωποι να είναι μαζί. Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για να ανασάνουμε». 

Παράλληλα όλοι οι συντελεστές εξέφρασαν την ευτυχία τους για τη συγκεκριμένη συνεργασία.Στη σκηνή του Παλλάς, στην παράσταση με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς», θα απολαύσουμε πάνω από 60 χαρακτήρες, τους 40 εκ των οποίων θα ερμηνεύσει ο Τάκης, όπως επισήμανε με παιγνιώδη διάθεση η Μαρινέλλα.
 
Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στο προσωπικό του στοίχημα, που δεν είναι άλλο από το να μεταφέρει το τεράστιο ρεπερτόριο της κυρίας Μαρινέλλας στο σήμερα. Όσο για τον Σταμάτη Φασουλή, αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά θα ακούσουμε τη σπουδαία καλλιτέχνιδα σε τραγούδια της Βιτάλη, καθώς και άλλων ερμηνευτών.

Στο φινάλε της παράστασης ο Τάκης Ζαχαράτος θα τη συνοδεύει στα ντουέτα που άφησαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Τα κείμενα της παράστασης είναι του Γιάννη Ξανθούλη, τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από την παρουσιάση του προγράμματος και δείτε το βίντεο στο Τέχνες-Plus

Σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top