05/12/2023

Άχυρα και πίτουρα

Άχυρα πίτουρα

Μεγάλη ικανοποίηση στον πολιτικό κόσμο για την συγκρότηση του ΕΣΡ. Τώρα απερίσπαστοι μπορούν να αφιερωθούν στην επόμενη δύσκολη αποστολή με την κωδική ονομασία «Χωρίζοντας δύο γαϊδουριών άχυρα»

 

Ο Σόιμπλε ξεσπάθωσε κατά της εικόνας των ελίτ στον πλανήτη. «Είμαι απαράδεκτος κα με σιχαίνομαι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης έγραψε στο twitter ότι «ολοένες και περισσότερες χώρες επιλέγουν τον απομονοτισμό» και στο Harvard, όπου σπούδασε, έχουν μαζέψει όλα τα αιχμηρά αντικείμενα για να αποφευχθεί το χαρακίρι των καθηγητών του.

 

Συνεργάτες του Τραμπ είπαν ότι από λάθος αφαιρέθηκε η αναφορά στο site του νέου προέδρου η υπόσχεση για εκδίωξη των μουσουλμάνων, για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι ο Τραμπ ήταν φασίστας μόνο για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*