03/02/2023

Αδεια- φοροι και αδιάβροχοι


Ο Θέμος Αναστασιάδης δεν εμφανίστηκε στην επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των εκδοτών. Κάποιο DVD θα είχε να παραδώσει επειγόντως, ας μην είμαστε αυστηροί μαζί του.

 

Ο Τρύφων Αλεξιάδης είπε στη Βουλή ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλα ιδρύματα από τον ΕΝΦΙΑ και πως ψάχνουν τρόπο για να το ρυθμίσουν. Ναι, είναι εξαιρετικά δύσκολο, ίσως χρειάζεται και κάποιο μεταπτυχιακό στα νομικά, για να ψηφίσεις μια τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται τα ιδρύματα από τον ΕΝΦΙΑ.

 

Έκρηξη χαράς σε όλον τον πλανήτη από το γεγονός ότι το νέο iPhone είναι αδιάβροχο και έτσι θα μπορούμε, χωρίς άγχος, να βγάζουμε τις selfies μας και στη ντουζιέρα.

 

Ο Νίκος Δένδιας είπε ότι η Ν.Δ. θα δώσει πίσω στους καναλάρχες τα λεφτά που θα καταβάλουν για τις άδειες. Θα διοργανώσει επίσης έναν πανελλήνιο διαγωνισμό με τίτλο “δανεικά κι αγύριστα” όπου θα συμμετάσχει και η ίδια ως πρωταθλήτρια.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*