11/08/2022

Αφού σου …ντόπα!


Όταν ένας δήμαρχος προτρέπει δημοσίως σε «μη νόμιμες» ενέργεις κατά των προσφύγων θα πρέπει καθίσταται αυτομάτως μη νόμιμος ο ίδιος. Αλλά εδώ στην μικρή μας μπανανία, σήμερα είναι Τετάρτη και ο καιρός θα είναι αίθριος

 

Ήταν λέει ντοπαρισμένη η Σερένα Γουίλιαμς. Ανυπόστατες φήμες που ταράζουν την κοπέλα λίγο πριν μπει για εγχείρηση προστάτη.

 

Ξαναρχίζει η κουβέντα με τους δανειστές για τις ομαδικές απολύσεις. Αυτή η «μεταρρύθμιση» φαντάζομαι θα πλασαριστεί ως προσφορά στον απολυόμενο. Να απολύεσαι μαζί με άλλους, να μην νοιώθεις μόνος, να έχεις με κάποιον να μοιραστείς τον πόνο σου.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει από τη ΔΕΘ να βάλουμε όλοι πλάτη για να βγει η χώρα από την κρίση. Ναι πρόεδρε, στο πίσω μέρος του σώματος βρίσκεται αυτό που ζητάς, αλλά δεν είναι πλάτη. Λίγο πιο κάτω.

(Συνολικές Επισκέψεις 114, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*